10.08.2013 00:00
для всіх
319
    
  5 | 5  
 © Тая

Сьогодні поміняю маску

Сьогодні поміняю маску. Довго думаю, яку одягнути. Йду на зустріч зі старими друзями, на стільки старими, що й не пам’ятаю, коли бачились востаннє. Це звідти, звідки моє минуле, давнє-давнє, але ж моє. Кажуть від минулого відмовлятися не потрібно, бо не буде майбутнього, то ж йду, не відмовляюся. Телефонний дзвінок, знайомий голос  у слухавці, розігране здивування, домовленість по часу і збираюсь.

Одягну маску радісної безтурботної жінки, що дитячими очима дивиться на цей світ, бо за неї його побудував успішний чоловік. Гарний варіант, та заздритимуть. А якщо одягнути ділову, і увесь час заклопотано подивлятися на годинник, бо зустріч на зустрічі і ніяк не вистачає вільного часу. Не цікаво.  Маска нещасної домогосподарки, що проводить все життя на кухні та вишукує пилинки на меблях теж не тішить. Стільки перебрала, шафи ламаються від кількості варіантів.

Що сьогодні одягнути? В чому йти? Що модно? Стільки років не бачитись зі старими друзями. А може, змити макіяж, і прийти так? Вже сама не пам’ятаю, яка я справжня... Не знаю,  в чому вони прийдуть... А ви в чому ходите?)



08.08.2013

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 21.11.2013 01:26  Маргарита Проніна => © 

Дуже актуально!

 13.08.2013 20:27  Юлія Приходько-Крушельницька 

задумалась... спочатку над відповіддю, потім над питанням... завжди, як не у людей... напевно я теж не пам`ятаю, яка справжня...

 10.08.2013 16:20   

Дякую, вчора ходила на таку зустріч, а перед нею щось таке найшло в голову та й понаписувала)))

 10.08.2013 06:52  Деркач Олександр => © 

я не хожу, бо такі зустрічі з давніми і давно небаченими часто перетворюються на чемпіонат досягнень...а маски да, користуємось)) есе подобалось!

 10.08.2013 00:52  Каранда Галина => © 

згодна з Суворим. якщо виникає питання, в чому йти - то то не до друзів... задумалася, в чому я ходжу... не знаю... мабуть - в чім попало... не обдумую масок наперед, та вони по ситуації самі нап"ялюються"... причому, я можу думати, що я в одній, а люди мене бачать в іншій...

 09.08.2013 21:41  Суворий => © 

Важка дилема... Хоча певно в масці взагалі не варто йти ні до яких друзів... Бо не друзі вони...