30.09.2013 11:33
для всіх
312
    
  7 | 8  
 © Наталя Данилюк

Твій вересень

Твій вересень
Твій вересень також пропах корицеюІ пряженим гарячим молоком?А райдуга барвистою жар-птицеюТобі крило розверла над ставком?А ранки в тебе трішечки з гірчинкою -З робустою і пряним тютюном?Каштани із рум`яною скоринкоюІ в тебе смажить сонце за вікном?А дощ тобі наспівує романтикуДалеких одіссеїв-кораблів?І з вітром на мереживному бантикуГойдаєшся над куполом землі?Торкаєшся до хмар ногами босими,Де течії повітряно-легкі?А в тебе теж такі бувають осені - Щасливі, божевільні і п`янкі?

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 30.09.2013 22:27  Тадм 

гарно так, дуже сподобалось....

 30.09.2013 18:35  Марієчка Коваль 

трохи не моє усьо в тому вересні, асоціацій тому нема, але яка різниця!
Ви круто підняли настрій усім. Гарно.

 30.09.2013 17:55  Світлана Рачинська => © 

Таке прекрасне вересневе кокетство))) Чудово, Наталю! Чудово!!!

 30.09.2013 16:04  Деркач Олександр => © 

Класні, красиві питання.............прям допрос с пристрастием))) можна я зразу з повинною, все підпишу))) тільки ногами босими у хмари мене не треба)))

 30.09.2013 13:38  Чернуха Любов => © 

Дуже пряно, п`янко, гарно!

 30.09.2013 13:04  Тетяна Белімова => © 

Боже, Наталю! Як же приємно бути читачем ваших поезій! Особливо ось такої - у формі діалоги, де згадуються мільярди приємних речей))) Все те, за що ми так любимо неповторність буття)))
Дякую дуже-дуже! Підняли настрій)))

 30.09.2013 12:47  Ірина Затинейко-Михалевич 

гарний вересневий асоціативний ряд...

 30.09.2013 12:04  Ольга Шнуренко 

НАТАЛЮ,
Якщо запитання у вірші не риторичні, то скажу: мій вересень пропах прілим листям, сирістю і ніякі аромати не в спромозі той запах знищити – це під силу тільки сонцю…
Як добре, що ти пишеш сонячні вірші з приємними ароматами, їх можна використовувати як мантри, коли на душі не затишно…
Сподобався твій вересень – смачний, ароматний, романтичний і навіть космічний!