11.10.2013 17:38
лише 18+
341
    
  3 | 3  
 © Бойчук Роман

!!! ПРЕЗЕНТАЦІЯ!!!

!!! ПРЕЗЕНТАЦІЯ!!!
ЩИРО ЗАПРОШУЮ..!!!

Нещодавно побачила світ моя перша збірка поезій інтимної лірики "ШАЛ У СТАНІ ЕЙФОРІЇ"!

Шановні літпортальці! Я щиро запрошую всіх ВАС на свій, з однойменною назвою, поетичний вечір, в ході якого відбуватиметься ПРЕЗЕНТАЦІЯ збірки!

 

Захід відбудеться 18 жовтня 2013 року в Культурно-мистецькому центрі "Є", що знаходиться за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 31 (4-й поверх). Початок о 18:00 год.


ВХІД ВІЛЬНИЙ!!!


Буду радий зустрічі з Вами!

З повагою, Роман БОЙЧУК:)


Веб-сайт:

//debrian1818.blogspot.com/

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 11.10.2013 15:51  Ем Скитаній => © 

люблю інтимні речі...а вечорами - так то взагалі...але, на жаль, я там не зможу бути - мій трандулет туди не допре, розвалиться...отож - мої усні вітаннячка, Романе, з презентацією твоїх чудових поезій!

 11.10.2013 14:49  © ... => Тетяна Белімова 

Так я ж і про це!!!!)

 11.10.2013 14:48  Тетяна Белімова => © 

тут ключовою є фраза "придумаю"! так тішуся Ромкиним раціоналізмом!
Значить так - Натка піде на підтанцовку, Ксю - на бек вокал, Ірця - ведуча))) А Таня є Таня... критичні зауваження теж мають прозвучати... як без цього?

 11.10.2013 14:44  Світлана Рачинська => © 

Оклично вітаю талановитого автора! Як читачка) Неймовірно рада за Вас!)))

 11.10.2013 14:23  Тетяна Белімова => © 

Обов`язково відеокамеру! Щоб ми послухали і побачили все! І як ти співаєш! І як на саксофоні граєш!)))
Це для тих, хто не потрапить(((((((((((((((((((