12.04.2009 00:00
-
618
    
  - | 1  
 © Приймачук Альона

А я сиділа на хресті ...

А я сиділа на хресті  

І поглядала вниз, на землю. 

Там люди, наче павуки,  

Сплітали суть свою мізерну.  

Снували , ніби комарі, 

Що як сліпі летять на світло, 

Блукаючи, мов навісні 

Молились тихо, ницо, підло. 

Вони шукали, дратувались, 

Топтали не свої квітки, 

Один на одного плювались, 

Пускали збочені плітки. 

Але не винайшли нового,  

Крім мрій, закопаних ві сні, 

Вони не вірили ні в кого, 

А я сиділа на хресті... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 09.03.2012 15:50  Деркач Олександр 

Люди не зовсім підлі і не всі, і цікаво хто міг би сидіти на хресті???????

 26.01.2012 00:29  Каранда Галина 

гарний вірш...

 29.04.2009 12:55  Ярослав Молінський 

Люди - підлі...