28.10.2013 16:30
для всіх
232
    
  1 | 1  
 © Наташа Максимец

ШОСТЕ ЧУТТЯ

Я передчую тебе шостим чуттям, а може восьмим....хто знає, скільки має цих чуттів людина... З місяця впаде на долоню крапля зоряного пилу....який вітер його приніс? Зоря стукатиме до мене у вікно яскравим сяйвом всесвітньго колориту незайманого простору, аби вказати мені стежку, загублену в світах небачених. Стежка молочною змійкою Звиватиметься поміж велетенських галактик ведучи в царство твоєі душі відключаючи мені мозок, але відкриваючи те шосте и восьме чуття...яким я тебе передчуватиму.... Мов чорна голодна кішка, нічне небо проковтне вчорашній день з усіма турботами, та вчинить невдалу спробу вкласти мене до ліжка.... Де ти?-гукатиме сонне місто....Хто ти?- питатиме густа темрява....звідкіля ти?- не вгаватиме планета.... І тільки я знатиму правильну відповідь на всі три питання.... В моій уяві. Злодій. З мого сну. .......так, саме так. Ти - злодій. Ти крадеш з неба зорі і сліпиш мені очі, аби я не бачила, що у тебе в торбі. Але я хитра, немов лисиця. Ти мене не обдуриш. Я присплю тебе колисковою та відкрию торбу, щоб випустити свою душу. А натомість покладу туди світанковий оберіг, аби ти більше не брав у полон душі... Він буде поєднувати наші світи....и коли настане знову ніч....я тебе передчую.... Шостим чи восьмим чуттям.... За... Сім хвилин до того... як ти увійдеш.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 28.10.2013 23:00  Оля Стасюк 

".....и" - не дуже зрозуміло, певне, то якась технічна помилка. А так - досить хороший "потік свідомості", не надто заплутано(що є неприємною особливістю стилю), але й не дуже й просто, такі важливі теми... сподобалося.

 28.10.2013 17:05  Мальва СВІТАНКОВА 

Мені також сподобалось. ЧУТТЄВО! 

 28.10.2013 15:29  Олена Вишневська 

Сподобалося....
Вітаю на порталі!