13.04.2009 00:00
-
372
    
  1 | 1  
 © Приймачук Альона

А голоси все наростали...

А голоси все наростали, 

клубились, грюкали, кричали, 

ламали руки і віття, 

кидали в вогнище шмаття. 

Кричали, били, танцювали, 

Як біснуваті, ртуть ковтали, 

а потім – кинулася Я 

у вогнище свого буття. 

І там зустріла мене тиша. 

І чорна тінь, як провідниця. 

Веди, провидице, веди! 

Накрий своїм теплом води! 

Та тиша, видно, все ж німа. 

Не має органів життя. 

Реінкарнації – запізно. 

І тінь моя уже залізна. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 09.03.2012 16:14  Деркач Олександр 

Суть невловима, але цікаво...

 19.02.2012 22:25  Каранда Галина => © 

не дуже второпала, та цікаво... вогнище свого буття - це у смерть чи у життя?