05.06.2010 17:30
-
1653
    
  1 | 3  
 © Борода

Що для мене поезія

Поезія - це той дзвінкий струмок, 

Що витікає з надр душі твоєї, 

Це мрії у тлумаченні думок, 

Що з вірою вселяються в надію! 


Поезія - це струни відчуттів, 

Це музика Вселенської любові, 

Поезія - це скарб усіх віків, 

Це діамант величиною в слово! 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!