30.01.2014 01:39
лише 18+
383
    
  2 | 6  
 © Шалена Дівка

Цар звірів

Історія одного кохання

Чоловік завжди приносить радість! Спочатку ти щаслива з ним, а потім щаслива без нього!

Історія ця, як не дивно, не про мою особу та моє чергове нещасне кохання. Я була здивована, коли виявилось, що VIP-козли чіпаються не лише до мене. На цей раз жертвою нещасного кохання стала моя пишногруда довгонога подруга. Натуральня білявка з пухкими губами. Назвем її Камілою. Коли Каміла йде по вулиці - чоловіки біля її ніг. А чули б ви як реагують поляки! "O kurwa! Jaka piekna kobieta!" В Каміли був хлопець, який її боготворив. Любив, поважав та носив на руках. Аж ось одного разу у її житті з`явився він...Цар звірів.... Назвем його Р. Хоча з левом він мав мало спільного. Особливо зовнішньо ) Але вважав себе за бога з Олімпу. Вперше я його зустріла, коли Каміла влаштувала нам подвійне побачення. На той момент я була у сварці зі своїм "коханим" Іванком. Р. привів друга, в якого на лобі миготіла неоновими вогнями вивіска "Блядун". Побачивши Р. у мене відняло мову. Але це не тому, що він був неймовірно красивим. Швидше навпаки... А потім було одне шампанське, друге, третє... Отямилася я у обіймах Юрца-блядунця. Він уже нагострив зуби і планував мене вести п`яну до себе додому. Хотів мені кубики пресу продемонструвати. Але я вирішила, що чудово проживу і не побачивши цього надзвичайного видовища, і почалапала додому. Іванку зраджувати не хотіла (якщо звісно не рахувати того, що з Юрком лупила по засосах як дурна). Дісталась до рідної хати не без пригод. Скажу лише, що таксист-приватник вирішив грошей з мене не брати... І перебуваючи у міцних руках Юрчика, я помітила що Каміла з Р. склеїлись докупки. З цього і почалась "велика любов" Каміли.


Довго Каміла не могла визначитись. Два чудові хлопці. Складний вибір. Тривало це місяців три. Аж ось одного сонячного ранку, коли я солодко спала на роботі - пролунав дзвінок. Сльози, соплі... Р. взнав про того іншого і з мелодраматичним концертом покинув Камілу. Каміла зробила вибір. Покинула свого хлопця, повернула Р. і він їй все "простив". 


Відтоді у них все було пречудово. Я навіть заздрила їй. Така любов.... Моя ж любов приносила мені лише нерви, соплі та жагу до вбивства. А Каміла цвіла та пахла. Аж ось настав Новий рік. В переддень цього свята мій Іванко в черговий раз мене заблокував на своєму зірковому айфоні і настрій в мене був нікудишній. Поки Каміла зі ще одною нашою подругою кришили салати, я сиділа на стульчику і покривала свого коханого козлика благим матом. Але це не зіпсувало святкового настрою і вечір пройшов пречудово. А на наступний день Каміла спригнула на 2 тижні до братської Польщі. І ось... Повернення додому. Нічого не підозрююча Каміла роздає нам подарунки і чекає на зустріч з коханим. Рудий левик вирішив не провтикати останнього шансу переспати з секс-бомбою. А потім включив мороз...


Настав чорний день... Каміла пише - Р. не відписує... Каміла дзвонить - трубку не піднімає.... А я сиджу у скайпі і гризу нігті від хвилювання....І ось його величність подзвонив... "Це кінець... Я не бачу з тобою майбутнього... ТИ МЕНЕ ТІЛЬКИ ВИКОРИСТОВУВАЛА!". Каміла в шоці, я в шоці. Далі була ще пуста переписка типу "що сталось?", "чому?" ,"я не можу сказати", "ти мене ніколи не любила" і "не люблю я тебе". В кінці кінців, я беру пляшку і їду втішати нещасну подругу. Навалились ми, як ті коні. Якимось дивом на п`янку припхався Іванко-баламут і навалився разом з нами. А коли я, як той метелик, полетіла на нічну зміну, Іванко прочитав Камілі двохгодинну тошнотну лекцію невідомо про що і, залишивши її з розбитим серцем наодинці, відчалив додому. 


Настав ранок - прийшов бодун. Санта-Барбара продовжується...Ще декілька днів тошнотних розмов. Р. обзиває Камілу всякими нехорошими словами. Нічого не пояснює. Каміла ж у нас телепат - нехай вгадує. Ми маєм багацько божевільних теорій.. Але жодна з них не перевершила правду... Патрисія... Ось причина. Колишня дівчина Р. Ця хитра сучка вирішила добити Камілу. Так як наш "хоробрий" лев Р. так і не сказав Камілі правду і поступив, як справжній мужчина - заблокував її усюди де зміг - цей важкий обов`язок взяла на себе Патрисія. Це був хороший лист у якому Патрисія слізно благає прийняти Камілу усю правду... Вони кохають один одного, вони найрідніші люди. Патрисія відпустила "коханого" і дозволила йому спати з ким захоче. А він, так сильно кохав Патрисію, що погодився і стрибнув у ліжко до іншої. Звісно, кохаючись з Камілою і говорячи їй ніжні слова - він думав тільки про колишню. Адже лише вона була в його серці. А Патрисія, відсмоктуючи у чергово йоб..., любила лише Р. Яка шалена любов! Гратись людиною, як іграшкою, плювати на чужі почуття - це ж так весело! Це чудовий спосіб перевірити свої почуття і зрозуміти, як ви багато означаєте одне для одного. Безпричинно обзивати дівчину, якій говорив, що любиш, і яка тебе по-справжньому кохала і була готова на все - це гідний вчинок справжнього мужчини! Добивати дівчину словами про своє кохання з Р., кайфувати від того, як їй боляче - аплодую стоячи, Патріціє! Ви обоє справді чудова пара! А Камілі потрібно радіти, що з її життя пішло таке ...., як Р. І я вірю, що вона знайде гідного чоловіка, який зробить її щасливою.



Тернопіль, 23/01/2014

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 12.12.2015 18:33  Каранда Галина => © 

гм... так а те, як легко Каміла покинула свого хлопця, що її "боготворив і на руках носив", і три місяці життя на 2 фронти перед тим - то норм???

 17.02.2014 03:39  Якобчук Павло => © 

Цікава "проза життя" і зовсім не серіальна. Траплялося.

 30.01.2014 01:27  Суворий => © 

ги-ги...