28.06.2010 22:43
-
804
    
  1 | 2  
 © Анюта Петрик

Моя правда життя

….продовжуєм жити… .вибір зроблено…кожен йде своїм шляхом….а що вибрала я??....я ще не знайшла назви своєму шляху….а можливо я все ще в пошуку визначеності….ми втрачаємо так багато часу даремно…коли можемо витратити його на удосконалення свого життя…а ми навпаки його губимо….алкоголь.. сигарети.. депресії… наркотики.. з кожним днем вкорочують наше життя ще на сотню міліметрів…  

…ми бачимо свої помилки….знаємо як їх виправити…тисячі раз обдумуємо кожен крок…а потім просто не знаємо як поступити…хоча завжди були впевнені в своєму баченні…баченні майбутнього…а коли воно стає теперішнім…знайти відповідь стає все важче…бо світ живе за своїми принципами і правилами…  

….ми часто довіряємо один одному……надіємося на підтримку і розуміння….і часто в відповідь отримуємо зраду і ненависть....ми ще не навчилися бути вірними самим собі…..прикро….  

….інколи стає жаль людей які знали кохання…..адже саме ці люди творять наше життя роблячи його яскравішим…і водночас несуть в душі важкий тягар розпачу….вони більше ніколи не зможуть бути самотніми….. і що когось це хвилює??....кожен зайнятий тільки своїми проблемами…своїм життям….а ти намагаєшся всіх зрозуміти… мені тебе жаль… …часто ми не цінуємо людей які справді не байдужі до нас..…. ми настільки принципові і поверхневі що заглядаємо в середину тільки коли сподобається оболонка…ми жорстокі….і сліпо віримо в свою доброту і розуміння… а де та щирість.. та віра, те переживання які ми так наполегливо вливаємо в кожну пораду подаровану людям…і коли з тобою трапляється схожа ситуація робиш зовсім навпаки….і невже ти так і залишаєшся тією щирою святою людиною ?? Я так не думаю..  

….а ти хоть раз бачив людину в момент коли їй доказують що вона неправа?? .. ти дивився їй в очі коли все святе для неї закреслюють і спалюють за мить…просто щоб їй було добре? А ти сам так робив??...знаєте…а й справді…. правда, якою б жорстокою вона не була, не вбиває так, як це може зробити брехня….якою б солодкою вона не здавалась… І що невже ця людина буде після цього щасливою? Ні….але вдячною… і обережнішою.. просто в її душі з»явиться ще на декілька крапель більше недовіри до оточуючих…але саме так вона зможе вижити…я знаю.. 



Івано-Франківськ, 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!