08.03.2014 14:18
лише 18+
448
    
  9 | 9  
 © Тетяна Белімова

Вона роздягається повільно

Вона роздягається повільно
Це не тільки шоколад,
Смак ванілі на губах,
Це, коли уже не можеш
Повернутися назад
Марійка Бурмака «Це не тільки шоколад»

Вона знову затіяла цю гру! О! Вона роздягається повільно… У притлумленому світлі одинокої оплилої свічі, що кидає дивні, неправдоподібно видовжені тіні у різні кути кімнати, вона рухається повільно. А ти? Ти знов «під забороною»? Чи у полоні цього її трохи деспотичного бажання (руками не чіпати! ні! лише дивитися!), цього її танку (а музику відбиває твоє прискорене серце, пульсація якого є незвичною, невпізнаною навіть для тебе?).

Вона роздягається повільно, граційним рухом відкидає те, що щойно прикривало її, і ти лише на хвилю відриваєш свій погляд від неї, аби простежити траєкторію польоту цих дивних її речей (речей, бо ти так і не вивчив їхні чудернацькі назви!) Її довге волосся, спеціально перекинуте наперед, прикриває те ніжне, майже цнотливе, яке щойно ледь просвічувалося двома рожевими цяточками крізь темне грайливе мереживо. А ти? Ти хотів би відкинуте її волосся і накрити ті цяточки своїми долонями? Накрити їх, м’які і пружні водночас, чи може, доторкнутися до них вустами? Ти б цього хотів? Правда ж?

Вона роздягається повільно. І лише тонкий і довгий червоний шалик лишається на ній, і це її довге волосся, спеціально перекинуте наперед (це утруднюю твій перегляд? і ще ти весь час думаєш – до чого він, цей її червоний довгий шалик?).

А ти? Ти повстав проти її заборон? Ти агресивний і трохи роздратований? Ти хочеш встати і показати їй, хто насправді господар цього дійства? Але дві ніжні долоньки лягають тобі на плечі і твої вуста накриває її тепле дихання… Вона роздягалася для тебе!



Київ, 8 березня 2014 року

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 07.04.2017 20:57  Душа => © 

О! Дуже чуттєво і чарівно! Недарма кажуть, що сила жінки в її слабкості!!!

 10.03.2014 03:18  Ганна Коназюк 

Красиво, грайливо, чуттєво!) Сподобалось...що там і казати - розкішно!))

 09.03.2014 23:01  Ірина Затинейко-Михалевич 

не святкуємо це "8" в родині, як і багато інших комуністичних свят. Колись ще повернуся до цієї публікації, але зараз - мені ця тема не на часі...

 08.03.2014 23:31  Якобчук Павло => © 

Красиво

 08.03.2014 12:00  Світлана Рачинська => © 

Де ж то мій червоний шалик?... ) Я теж так хочу... Розумієшся ти на цих жіночих тонкощах-хитрощах, Тань... ) Красотєнь!