27.03.2014 12:46
для всіх
179
    
  2 | 2  
 © Маріанна

Абсурд

з рубрики / циклу «Місячне сяйво»

Коли руйнується світ, чим укріпити основи? Де ті матеріали, що дозволять не зламатися від безсилля? Як розуміти логіку того. Хто рве душу?

Терпіти, чекати і мовчати, коли хтось без тебе вирішує твою ж долю чи можливо це? Як довго?

Знати, що зовсім скоро може не залишитися не тільки виходу, а й взагалі значної частини того, що було твоїм життям і особистістю, нестерпно.

Є безліч речей і подій, з яким не можливо змиритися. Ні за яких умов чи обставин. Чи таки змусять?

Як далі?

Невже можливостей стане ще менше? Якщо це взагалі можливо.

В те, що відбувається повірити все важче. Як у страшний сон.

Особливо, якщо це не сон. Гірше. А може бути і ще жахливіше.

Чи ні?

Бо якщо так, то не допоможуть ні слова, ні дії.

І тоді це кінець. Не виплутатися.

Та треба хоча б спробувати. Це краще, ніж безнадійно чекати і змиритися. Це боротьба з часом і за час.

Може ще є шанс?

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 28.03.2014 11:02  © ... 

Віримо в шанс!

 27.03.2014 22:18  Світлана Рачинська => © 

Важко не зламатися... Вірмо у шанс! Чи у нас є інший вихід?
Чудово, без зайвих слів.

 27.03.2014 18:31  Тетяна Белімова => © 

Дуже важко й боляче... Оце весь ряд, через який ви нас провели - руйнується світ - безсилля - поза логікою - рветься душа - кінець. Жодної нотки оптимізму... Все, як у житті!