25.07.2010 14:45
-
580
    
  - | -  
 © Дакота Шоколадна Леді

Можливо колись...

Вона пішла від нього. Ще сонне місто огортало її тендітне тіло подихом холодних вулиць.  

Вона пішла. Вона зробила свій вибір - нехай потім він здаватиметься їй неправильним, але сьогодні це єдиний правильний варіант. Вона пішла коли він ще спав, забрала усе - заливши лише останній поцілунок на його щоці, який він відчуватиме завжди у своєму серці.  

Вона пішла.. А він.. Зрозуміє.. Пробачить.. Забуде.. Потім це стане не важливим. З часом спогади зітруться, почуття притупляться, емоції згаснуть, пристрасть перетвориться на байдужість.  

Коли він прокинеться її вже не буде поряд. І лише записка на ліжку - "Ти знаєш де мене знайти - у телефонних гудках, світлі нічних ліхтарів, звуках дощу." - даватиме йому надію на те, що, можливо, колись він зможе її повернути.  

© Захищено ЗУ "Про авторське право і суміжні права" 



Хмельницький, 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 25.07.2010 14:59  © ... 

Дякую, я знаю. )) Просто це своєрідний афтограф. )) Більше не буду. :)

 25.07.2010 14:47  Микола Щасливий => © 

Хочу попередити автора, що авторське право усіх творів і так застережено (про це свідчить букса "с" в кружечку біля імені автора та підпис в нижній частині літпорталу), не обов`язково у кожному творі про це нагадувати.