30.03.2014 01:08
лише 18+
226
    
  4 | 8  
 © Любов Колосюк

Поетам...

Ганьба, якщо мовчиш, поете,

Бо ж твій народ почав війну!

Вже час й тобі писать портрети

Про тих, хто не шкодує сну,


Хто не боїться злої зброї,

Здоров`я стративши своє,

Відстоює Вкраїні волю,

Лицем до ворога стає!


Пиши, поете, про державу,

Що віддала вночі наказ

Дітей скалічить...і іржавий

У їхній крові зимній плац!


Хай стане на крові ялина

І кожен зможе проклясти,

За свою рідну дочку й сина

Владику, що зламав мости!


Хай буде про̀клятий наш юда,

Що знов Росії продає ...

Пиши, поете, хай же буде

Підтримка тим, хто повстає!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 31.03.2014 09:46  Деркач Олександр 

гарні слова