07.04.2014 00:00
лише 18+
366
    
  9 | 9  
 © Тетяна Белімова

ТАНГО

ТАНГО

Танго… Танго! Що це? Просто танець чи розмова двох? Танго – це лише тіло, чи не так? (Але ж бездушність не сумісна із універсальною мовою кохання!). Напевно, танго – це те, що я – ти – він – вона – всі – ми чекаємо від кохання!

Я хочу розказати тобі про моє танго! Моє-твоє танго! Слухай!

Ось я наближаюся до тебе (я не в силі відірвати від тебе очей! але мої вуста суворого зімкнуті – жодне пристрасне слово віднині не злетить з них! лише рух! рух і музика!). Я довіряю тобі! Дивися, як і довіряю тобі – повністю у твоїх руках (і моя сукня з відкритою спиною – теж для тебе!)

Я прогинаюся під твоєю вправною рукою – ти тягнешся до мене вустами! Я вдихаю тебе, твоє тіло – ти тримаєш мене на подиху від себе (не більше і не менше!)! Ти тримаєш мене! Я у твоїх руках! Я цілком і повністю у твоїх руках! Добровільно! Тому що… тому що я хочу цього!

Крок, ще крок – ми рухаємося синхронно, та все ж я трохи попереду. Ти ведеш – я підкоряюся (я підкоряюся? хм… то лише тобі так здається!)

А ти? Ти такий сильний! Твої руки вправні і досвідчені, твої рухи витончені, легкі, виразні! Ти красивий! Я не можу відірвати очей від тебе! Але… ми вже так давно танцюємо… А я… я хочу більшого! Тому я йду від тебе! Я втомилася чекати – це все слова! Порожні обіцянки! Я тобі більше не вірю! Я вириваюся з твоїх рук, але ти не відпускаєш мене! В останню мить ти ловиш мою руку, притискаєш до себе! «Не йди!» – промовляють твої очі так виразно, а вуста зімкнуті в одну сувору лінію (ти мовчиш, як і я!)

- Не йди! Давай почнемо все спочатку, – ти мовчиш, але музика твого – мого тіла… Хіба не більша вона за всі слова? І чи здатне щось передати наше кохання краще за це наше танго???



Київ, 6 квітня 2014 року

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 28.04.2014 17:25  Маріанна => © 

Таки емоційно! Гарно!

 18.04.2014 00:09  Якобчук Павло => © 

Таню, емоційно, граційно, барвисто. Сподобалось.

 18.04.2014 00:09  Якобчук Павло => © 

Таню, емоційно, граційно, барвисто. Сподобалось.

 14.04.2014 00:06  Марина Моренго => © 

Емоції описані гарно, але ритміка танго не скрізь. Якесь відчуття від твору, що писалось "на замовлення"

 07.04.2014 08:00  Олена Вишневська 

Танюшко, яке танго! Стільки в ньому рішучості, в кожному русі, жесті, - це важить значно більше будь-яких слів! Дуже сподобалося!!!:-)

 07.04.2014 02:21  Ганна Коназюк 

Гарно так!.. Літерами, словами, реченнями, уривками фраз майстерно станцювала танго! Браво, письменнице-танцюристко!!!

 06.04.2014 22:39  Мальва СВІТАНКОВА 

Дуже...солодко!

 06.04.2014 22:38  Світлана Рачинська => © 

Браво!!! Суцільна насолода. Молодчинка, так тонко відчула танець, емоції... Ще любуюся...)