09.04.2014 15:59
лише 18+
292
    
  9 | 9  
 © Оксамит

Коли небо стає білим

Коли небо стає білим

з рубрики / циклу «Палітра мрій»

Він любить її більше за всіх інших, але йому потрібні інші, щоб в цьому переконатися.(Наталі Барні)

Господи, як же зацвіли абрикоси. Який аромат, яка краса. Закутатись би в ту квітучу пелерину, і полетіти. Полетіти і забути...

Ніжність-це те, що можна дарувати кожного дня, кожної миті, в думках, в коротких зустрічах, в мріях, в словах, в чеканні. І Вона дарувала. Вона летіла з Ним у їхнє небо. В небо, яке Він зробив білим від болю.

- В твоїх очах всесвіт!

- Люблю, як же я тебе люблю!

Яке красиве те квітуче дерево, нахилила гілочку і вдихнула аромат. Цілий букет п`янких пахощів, де все в єдине і час, і мрії, і спогади. Забути...

- Хочу до тебе! Моя!

- Не віддам! Хай рідко, але бажано. Відстань? Ні! Не існує. Час? Він злетить. 

Біль, він білий, холодний, підступний. Не відпускає. За що? Байдуже... Невже байдуже?

Вітер рвонув і дощем полетів абрикосовий цвіт.

- Шалено скучив! Цілую!

- Сумую і чекаю. Чуєш чекаю!

Холодно. Забути. Він торкнувся недозволеного. Він подумав про неї, як про останню хвойду, він продав її з такою легкістю. Забути. викреслити. Цвіт облетить...

Вона зрозуміла, що її чекання, було потрібне тільки їй. А, як же небо?

- Посміхнись, я відчую.

В її сумочці лежали новенькі акрилові фарби. Час малювати своє небо...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.04.2014 10:54  Деркач Олександр => © 

Гарно передано...і є чим малювати майбутнє

 10.04.2014 10:27  Тетяна Белімова => © 

Дуже гарно і трохи (зовсім трішечки) із приреченістю!
Все буде добре, бо у палітрі вашої ЛГ не лише білі фарби!)))