10.04.2014 00:00
для всіх
285
    
  3 | 4  
 © Олександра

Дівчина з крилами

Дівчина з крилами

з рубрики / циклу «Казки»

Продовження казки "Дівчина-пташка".

Через кілька років дівчина залишилася в лісі сама. Вона щоранку перетворювалась на пташку і літала у небі, але тепер їй було дуже сумно, тому вона затихла, ніби зникла у  лісовому будиночку...

Тихо, Дівчина-пташка сиділа біля вікна і дивилась на дощ. Вона давно думала знову полетіти, побачити, як змінився ліс, чи не сталося щось із її друзями-птахами. Але серце зупиняло її, мов нагадувало, що вона не зможе більше розправити крил без родини, не зможе усміхатися сонцю, або просто радіти новому дню...

Дощ не вщухав, і вона вже переживала, чи не сталось щось з її друзями? Дівчина-пташка наважилась. Незважаючи на думки (Чи зможу я злетіти? Зможу перебороти страх?...) вона відчинила двері будинку і спробувала полетіти. Вона не перетворилась на пташку, тому гарячі сльози наповнили її очі.

Раптом вона побачила на дереві гніздо. Із нього долинав жадібний крик пташенят.

"Що робити?" - Дівчина не знала як допомогти, бо дерево було високе і гладке, тому було неможливо дістатись гнізда.

"Як би я могла летіти..." Вона заплющила очі і знову спробувала полетіти. Вона піднялась над землею, але не відчувала себе пташкою. Повернувши назад голову, вона побачила сині крила. Її сум і подолання страху допомогло їй літати! Вона підлетіла до гнізда... вона розуміла, про що говорять і кличуть пташенята! Просили про допомогу... Дівчина- пташка накрила гніздо великим листком, тому на нього не лив дощ.  Вона повернулась до будинку і всміхнулась... Тепер зник назавжди, ще вчорашній сум...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.11.2015 08:50  Олег Кайделанський => © 

приємно читати) такі речі заряджають внутрішньою теплотою...
успіхів)

 12.04.2014 14:46  Ганна Коназюк => © 

Дуже талановито написано!!! Чудово!

 10.04.2014 10:15  Тетяна Белімова => © 

Олександро! Приємно познайомитися із юною і талановито авторкою!

Ти взялася писати прозу - це досить непросте завдання! Зазвичай, твої ровесники починають писати поезію!

Казка вийшла дуже ніжна, сповнена магії, добрих думок і почувань!

Мені сподобалося! До безумовних плюсів можу віднести твою грамотність (досить часто дорослі автори виставляють абсолютно безграмотні тексти), також хоч і маленький, але сюжет.

Фантазуй і придумай казочки ще! Чекаємо твоїх нових творів!

{#}

 09.04.2014 23:31  Світлана Рачинська => © 

Віра... Саме віра допомогла дівчині віднайти крила... Гарне продовження!!! Чудово, Олександро! :)