21.04.2014 13:29
для всіх
443
    
  6 | 6  
 © Тетяна Чорновіл

Золотий кульбабовий сонет

Золотий кульбабовий сонет

з рубрики / циклу «СОНЕТИ»

Між трав’яного буйного зела

На землю, сонцем лагідним зігріту,

Весна пелюстям запашного цвіту

Кульбабок позолоту розлила.


Хитке суцвіття з дудочки-стебла

Зорить в безмежне розмаїття світу

Й медову пісню бджіл несамовиту

Вбирає з кожним подихом тепла.


Дарунок твій – букет кульбабок ніжних

У серці збережу без дум невтішних

Про пух, мов швидкоплинний часу вир.


Бо знай, як ніч огорне снів габою,

У мрій весні зустрінемось з тобою,

Де квітнуть золоті кульбабки зір.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 22.04.2014 08:50  Світлана Рачинська => © 

Найкульбабовіший сонет про кохання...) Дуже гарно!

 22.04.2014 06:58  Деркач Олександр => © 

Гарно...кульбабки завжди мені нагадують дитинство)

 21.04.2014 22:21  Антоніна Грицаюк => © 

Поринула в дитинство! Чомусь пригадались сплетені віночки з кульбаби, було дуже гарно! І вірш також зачарував!

 21.04.2014 19:11  Оля Стасюк => ©