10.08.2010 21:30
-
843
    
  2 | 2  
 © Моля

Земні ангели

Вона ішла й несла у душі рай. Золоте волосся розвівалося від подиху вітру і відбивало сонячне проміння. 

Вона ішла і світло лилося з її очей кольору спілого неба. 

Вона ішла і дзеркальний сміх зривався з її вишневих губ. 

Вона ішла і сипала цілими жменями свою любов і добро у сірі маси людських потоків. 

Вона ішла, і цілі натовпи розступались перед нею. 

Вона ішла і несла у руках своє гаряче серце. Щось ангельське було у цій золотій дівчині. 

Вона ішла, і навколо завмирали заклопотані люди і машини. 

А вона ішла далі, не звертаючи ні на кого своєї уваги. 

Вона ішла… 

Вона неслась мов на крилах… 

Вона летіла… 

Вона любила… 

Легеньке платтячко розвівав вітер, з очей лилося небо. Ішла і усміхалась. Ішла крізь темний натовп людей і світилась, наче сонячний промінь, що блукає у чорних хмарах.  

Раптом в другому кінці живого тунелю засвітилося золоте сяйво. З натовпу вийшов Він… Побачивши її усміхнувся, його очі засвітились, наче вечірні зорі. 

Вони зустрілись… Два земних ангели. 

Він підійшов до неї і просто подивився в її небесні очі. В них зблиснули краплинки роси. Він взяв її за руку, і вони зникли. Залишилося тільки золоте світло… 

Над заклопотаними людьми пронеслись дві прекрасні жар-птиці, але лише двоє з мільйонів їх помітили. 

Та це вже інші золоті люди… 

 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 08.07.2016 02:02  Ольга Моцебекер => © 

Красиві образи, майстерний опис. До вподоби мені.