05.05.2014 00:12
для всіх
333
    
  3 | 3  
 © Бойчук Роман

В МЕЛОДІЮ ЗАКОХАНИЙ ПОЕТ…

Слова, текст пісні «В МЕЛОДІЮ ЗАКОХАНИЙ ПОЕТ…» Бойчук Роман

І.

В мелодію закоханий поет…

Він неодмінно їй слова напише

І стане текстом вірш і не залишить

Байдужим вже нікого їх дует.


П Р И С П І В:

Поезія на музиці в піснях

Торкає серця струн, чарує душу.

У нотах неповторність, у словах –

Гармонія прекрасніша за тишу.


ІІ.

ЇЇ такий граційний нотний стан..,

А сукня вся у нотах-самоцвітах…

Нечувана раніш ніким у світі,

Не приміряли жодні ще вуста…


П Р И С П І В:

Поезія на музиці в піснях

Торкає серця струн, чарує душу.

У нотах неповторність, у словах –

Гармонія прекрасніша за тишу.


ІІІ.

В єдиному тандемі зі сплетінь

Лунає пісня сповнена кохання,

Взаємністю якщо лиш на зізнання,

Впаде на вірш поета її тінь.


П Р И С П І В:

Поезія на музиці в піснях

Торкає серця струн, чарує душу.

У нотах неповторність, у словах –

Гармонія прекрасніша за тишу.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 05.05.2014 09:01  Світлана Рачинська => © 

Впаде на вірш поета її тінь - що може бути мелодійнішим?)
Дуже гарно!!!

 05.05.2014 02:14  Тетяна Белімова => © 

Дуже гарно! Чудово! Навіть прекрасно! Талановитий ти пісняр, Романе! Варто рухатися у цьому напрямку! Я думаю, композитори помітять!))))))))) Просто переконана!