31.08.2010 00:00
-
551
    
  4 | 4  
 © Дакота Шоколадна Леді

Колись десь прочитала, що Любов – це коли ти більше часу проводиш на його сторінці, ніж на своїй. Коли ти з нетерпінням чекаєш, щоб біля його ім.*я заблимало довгоочікуване «online». Коли ти щоразу передивляєшся його альбоми, не коментуючи жодного фото, а на його питання «що зараз робиш?» просто відповідаєш «лажу по нету» чи «просто слухаю музику», «читаю» чи ще якесь «просто», тільки б він не здогадався, що ти постійно на його сторінці, навіть тоді, коли він «OFFline». От так ти живеш, не зізнаєшся нікому, що він, лише він постійно в твоїх думках.  

А йому байдуже. Він просто не твій. Він ніколи твоїм не був і не буде. Ти часто перечитуєш вашу переписку. Ти аналізуєш. Та марно. Ти там нічого для себе не знайдеш. У кожному слові, реченні, ти шукаєш натяк, надію, шанс. А для чого це все тобі? Все, що могла отримати ти отримала. На що чекала ба навіть більше, ти отримала. І що далі? Що далі? Яку нову іграшку ти захочеш? Чим будеш тішити своє ЕГО? Ким? Для чого це тобі?  

А далі будуть просто спогади. Спогади і можливі варіанти, які ти будеш аналізувати. А з часом пам`ять зітре все. Забудуться спогади, відчуття, слова втратять сенс. От тоді, саме тоді ти його побачиш. Ви зустрінетесь поглядами. По твоєму тілу пробіжать мільйони мурашок. Ти насмілишся сказати «Привіт!», а він.. Він просто підійде і скаже те, що так і не насмілився сказати тоді, в далекому минулому. Тоді, коли він втратив тебе. Але, можливо, тоді вже буде пізно. Пізно щось міняти, пізно пригадувати, пізно починати спочатку.  


Лише дотик, тепло рук і поцілунок залишаться тими ж незмінно дорогими і справжніми. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.10.2015 00:26  Іванна Западенська => © 

Дуже гарно! Мені сподобалось)
Впізнала тут свою ситуацію...
То, певне, не одна я тут щось своє впізнала, то зараз багато хто так, бо ж світ рушив вперед, коли вигадав інтернет і тепер можна навіть закохатися всліпу (повірите чи ні, не знаю, та є одна людина, яку безмежно кохаю, та йому байдуже, йому просто на все байдуже, от і мучусь лише в здогадках, сумнівах і надіях)... Ох, та що це я?.. Розклеїлась чогось сьогодні, соплі розпустила)) Дуже гарна мініатюра, у Вас гарно виходить, продовжуйте в тому ж дусі!))

 13.09.2012 23:12  Каранда Галина