14.07.2014 01:18
для всіх
264
    
  11 | 12  
 © Тетяна Чорновіл

ПАМ’ЯТІ ВАЛЕРІЇ НОВОДВОРСЬКОЇ

ПАМ’ЯТІ ВАЛЕРІЇ НОВОДВОРСЬКОЇ

з рубрики / циклу «ЗАЯТРИЛОСЬ КАЛИНОВЕ ГРОНО»

Валеріє! Нарешті ти вже вільна!

Від тюрем, від гоніння за відвагу.

Революціонерка вічна, мужня, сильна, 

І горда жінка без краплини страху.


Тебе боялись ті, що вік гнобили, 

Хоча здолати все ж були не в змозі.

Тож, мов останні боягузи, вбили, 

Та в норах стихли, злякані ще й досі.


Бо в підлої війни лиху годину

Імперського кремлівського розбою

Ти захищала нашу Україну, 

Жертовно ризикуючи собою.


Настане час – і згинуть супостати, 

В ганебної імперії руїні.

Тебе ж народ наш буде пам’ятати

У вдячнім слові. Слава Україні!


___________

... Новодворская, поехав в больницу подлечить типичную для диабетиков болячку, на следующий день скончалась в реанимации. Хотя по всем медицинским показателям она должна была пойти на поправку, ну в худшем случае лишиться стопы ноги.

У Новодворской была всего лишь типичная для диабетиков некротизация нижних конечностей стопы, бомжи с такими травмами годами ковыляют по помойкам и ничего. А тут целый правозащитник и раз и на следующий день после обращения в больницу умерла в реанимации. Видать вкололи Валерии Ильиничне в больнице что-то еще, помимо антибиотиков.

Новодворская очень долго не хотела ехать в больницу, так как предполагала, что её там убьют, так оно и вышло. Ни секунды не сомневаюсь, что Валерию Новодворскую в больнице убили, слишком уж кстати, всем нашим путиноидам, мечтающих о реках славянской крови на Украине смерть Новодворской…

Джерело:

Казочки онлайн

Тетяна Чорновіл цікавиться

  • Тетяна ЧорновілМожете залишити хоча б два слова чи лайк?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Рекомендуємо також:



Пошук по сайту

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 23.07.2014 18:44  Антоніна Грицаюк => © 

Хороша і мужня була жінка! Вічна пам`ять!

 15.07.2014 11:48  Тадм => © 

Вічна пам"ять цій мужній жінці! гарний вірш

 15.07.2014 00:48  Суворий => © 

Парафіянка Української Автокефальної Православної Церкви у Москві

 14.07.2014 18:14  Світлана Рачинська => © 

Світла пам"ять... Блаженні шукаючі правди, бо вони помилувані будуть...

 14.07.2014 15:56  Зав`ялова Валентина => © 

Небагато в Росії таких людей, як Валерія. Але будемо сподіватися, що прозріння настане.

 14.07.2014 15:12  Тарас Процайло => © 

Сумні і по-справжньому потрібні рядки... Потрібні тому, що Новодворська зробила для України більше, аніж десятки, а то і сотні наших політиків - вона говорила правду про Путіна усім росіянам. Вона - росіянка, пробуджувала свідомість усього проросійського світу. Тепер "заснула", аби прокинулись ми. Вічна пам`ять Валерії Новодворській!

 14.07.2014 11:01  Олег Буць => © 

Чудово!
Вічна їй пам"ять! Але на рахунок - "убили" - сумніваюсь. Путіну вона була потрібна як доказ: ось, у нас же свобода слова! Скільки ця на нас болота не ллє, а ми їй нічого не робимо... Може, якась реакція на ліки або лікарська помилка... Кажуть же: як подумаю, який я інженер - то в лікарню боюся йти... 

Але те, що Росія осиротіла - то однозначно... Сказано ж: якби в місті був хоч один праведник - Господь пощадив би його... 

 14.07.2014 10:32  Деркач Олександр => © 

Слава Герою! і Царство небесне...витримати радянськогестапівську психіатрію і тюрми і не зламатися, боротися з Кремлем до кінця, це дійсно героїчне життя!

 14.07.2014 08:56  Тетяна Белімова => © 

Невимовно... Царство небесне й вічна пам`ять...
Дійсно, це була людина, яка не давала спокійно спати тирану. Не знаю, чи в РФ ще є хтось подібний до неї за силою духу і протидії владі.

 14.07.2014 00:15  Панін Олександр Мико... => © 

Гарна, потрібна поезія, підтримую.

 13.07.2014 23:59  Суворий => © 

Такі люди для Путіна ніхто, а от Геббельс, як виявляється, був талановитою людиною... От це відома особистість. Героям Слава!