20.07.2014 11:18
лише 18+
259
    
  2 | 3  
 © Олег Буць

Лікаркам…

з рубрики / циклу «А прийде пародист...»

Ярослав Чорногуз "Лікарці"
Лікарко, як добре, що Ви є,
Хвилями здіймаються вже груди,
Серденько послухайте моє,
Як воно шалено битись буде…

Лікарки! У вас хоч совість є?

Нащо нахиляєтесь, зарази?

Серце так калатає моє, 

Як сусіда колете у м’язи?


Сміх і біль – часом разом ідуть…

Щастя – як між ними вибирати…

Взять би вас – й за гарне угризнуть!

Але шви розійдуться в палати…


Довго ще перемивати нам –

Ті постави, посмішки, фігури…

Але мрію - зможу лікаркам

Ще помірять сам температуру!



20.07.2014

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 23.07.2014 20:57  © ... => Ігор Рубцов 

Дякую за "наводку"! Обов"язково зайду. Все те, що ви рекомендували, виявилось надзвичайно цікавим.

 23.07.2014 11:15  © ... => Ігор Рубцов 

Дякую за пораду! Обов"язково почитаю! Якщо не секрет - що за колектив у пана Ярослава?
А щодо того, що нескоро - не знаю... Думаю, Донецьку важливо буде відчути себе частиною України після всього цього. А значить, потрібні будуть і поїздки, і концерти, хай навіть спочатку вони і не принесуть якогось грошовОго задоволення. Волонтерство у нас, сподіваюсь, після війни не скінчиться.
Сусід по общазі недавно звідти вернувся - їздив на похорон тата... Покликав нас, "бендер" - бо сусіди - випити за впомин душі. Каже: так тяжко! Поспіваєм, хлопці? Причому, сам захотів українських пісень. Звичайно, і "машину" співали і Шевчука - всі ж родом із Союзу...
А до того на всіх святах і ювілеях слухали мої гуморески, сміялись... Для мене було шоком, коли ті, що так гарно сприймали тут український гумор, враз заговорили про Росію, а мені оголосили, що я зомбований...
Укр ТБ в нас нема, хлопці Росією труяться... В них таке відчуття, що Україна їх кинула. Про те, як на референдумі голосували - якось не згадується. І що це все, що твориться - також і внаслідок референдуму - не розуміється.
Але все має бути добре! Інакше просто не може бути! Щасти Вам і бережіть себе!

 22.07.2014 15:34  © ... => Ігор Рубцов 

Чорногуза я якраз віднайшов на ПоетМайстернях. Останнім часом в пошуках матеріалу для пародій лише туди заглядаю, бо тут, бачу дехто ледве витримує мою присутність... З пародіями, звісно... Ні, я, коли читаю якийсь вірш, розумію його глибокий підтекст. Але простий люд бачить лише поверхність, йому нема часу заглиблюватись. І я для нього валю напролом... По-хуліганськи...

 22.07.2014 10:34  Ігор Рубцов => © 

От Ви хуліган! Під час входу на сайт спливає повідомлення на затемненому екрані про останні отримані дописи. Отже, я побачив, що Ви мені написали у стрічку, а оскільки навігація трохи ускладнена, то я й почав шукати, як відповісти на те питання? І першим попадає на очі цей вірш. Напевно, таке лікування має свої позитивні стиорони. А стосовно питання про розміщення творів на різних ресурсах. Я, щонайменше, завантажую на три різні сайти. Крім того, твори певного спрямування ще на вузькоспеціалізований сайт. Це різні читачі, критики і рівень оцінювання. Тобто, ширша аудиторія. Крім того, на кожному з ресурсів закладаються стосунки, які переходять у дружбу, спочатку віртуальну, а з часом і очну.

 21.07.2014 09:50  © ... => Тетяна Белімова 

???
І що ж ця мордація означає?)))

 21.07.2014 08:44  Тетяна Белімова => © 

{#}