03.08.2014 12:21
18+
248
    
  2 | 2  
 © Нещерет Світлана

Снишся...

Снишся… Ти снишся мені щоночі, але я не бачу снів. Я відчуваю як ти стукаєш своїм серцем в мою свідомість, але між нами хтось повісив зовсім не прозорі фіранки і я не бачу тебе. Лише відчуваю твою присутність. Нас з’єднує і розділяє цей монітор. Ти якимось неймовірним способом пишеш мені листи навіть звідти. Ми не чуємось зовсім. Ти пишеш про одне, я про інше. Коли я відкриваю твої листи, то ніби гербарій з книжок, вивалюються з самих легень кудись в черевину, налиті старою зсохлою кров’ю почуття, спомини.

Я забуваю обличчя, запах, повітря, що створювало тебе в цьому просторі… І на фотокартках якийсь застиглий вираз не тебе самого, а лише твого фізичного відображення. Я боюсь подумати, що буде коли ти зникнеш зовсім. Коли в дивних снах за білими вітряними простирадлами не побачу твоїх обрисів.

Можливо ти лежиш там на марлієвих хмарах і плачеш, дивлячись на мене та й на себе самого зверху. Я візьму великі рибальські сіті й закину на небо щоб хоч частина тих хмар дісталась і мені самій. В них ти може ховаєш свої справжні думки й почуття… Бо в твоїх листах лише якісь незв’язні фрагменти..

Я не знаю куди далі попливе цей світ... Де ми будемо жити чи помирати. Не можу сказати, що буде вдень.. Єдине, що я прошу, вночі не забувай мені снитись….

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 03.08.2014 13:56  Ірина Затинейко-Миха... => © 

чудово...так щемно...такий незбагненний світ переживань...дуже проймає...

 03.08.2014 13:24  Панін Олександр Мико... => © 

ЧУДОВО.