07.09.2010 00:00
-
541
    
  2 | 2  
 © Лантана Моріс

Я - матерія

Як довести комусь, а передусім собі, що ти то ти, а не згусток матерії? Ми робимо помилки, змінюємо принципи, втрачаємо віру. Витрачаємось для когось, а після навіть не жаліємо, бо все це було всього-на-всього бажанням самоствердитись. Та на цей раз егоїзм виявився сильнішим, матерія - понад усе. Всередині нема нічого, там пустка. Душа втекла до того, як її спробували вбити.  

Цинізм і часом зухвалість, безперервні спроби бути кращою... Бажання втекти, сховатися, зникнути... незнайомці які весь час поруч, вони всі незрячі, й дарма, що з свічкою мандрують світом , вона вже давно як згасла...  

Стеля............ кожен її міліметр закарбований в пам`яті........... вічно цокаючий годинник............... ще 5 хвилин і збожеволію...............всередині Щось є, те Щось виривається на волю.............і знову цокаючий годинник..............стеля, знову одна й та сама стеля..........................  

Солоні на смак краплі рідини, яка складається з вуглеводів, білків, хлориду натрію, кальцію і це все в мізерній кількості.............мікромілілітри пустки в агрегатному стані, які з часом зникнуть, на щастя конденсація тут не можлива.......  

Всередині незнаний Омом і неописаний Фарадеєм струм паралізує думки, жаль, що їх не можна вбити.................просто натиснути Esc. і вийти з системи.................файл не підлягає видаленню..................  

Крик.......постійний крик, що лунає з середини, то кричить те Щось в мені...............і знищити його можливо лише вбивши душу, душу, котра втекла задавго до того......  

??????????????????????????????????????????????????????????? 

??????????????????????????????????????????????????????????? 

??????????????????????????????????????????????????????????? 

Постіндустріал......... пластмаса......... каучук.......... поліетилен високого і низького тиску............. полістирол............ пінополіуретан............лавсан........... новолак і аколеїн.............запах меркаптану і ефіровий простір..........ККД=1 і абсолютний нуль.............робоче тіло, тепловіддавач і холодильник............теплова смерть Всесвіту Клаузіуса ...........властивості елементів, що залежать від заряду ядра............................... триплетний і синглетний рівні............... орбітальні , магнітні і спінові числа...............ентропія, яка прямує до максимуму.........перманганат, який не є первинним стандартом........................це все в мені ........те Щось, в мені і є цим всім......  

............................................Я - МАТЕРІЯ..................................................................... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 08.05.2012 12:58  Каранда Галина => Сашко Новік 

а цікаво...