20.08.2014 21:53
для всіх
187
    
  - | -  
 © Вікторія Єрьоменко

Сонет про те, як мого бога вигнали з Олімпу

Не зрозуміло, що там у душі… 

Чи біль, що потопає у дощі? 

Чи то любов на клаптики роздерта? 

Чи то довіра, що давно повинна вмерти? 

Нема провини, то ж немає каяття… 

Але чому солоний присмак у життя? 

Чому ця осінь давить небом груди? 

Чому здається, що нічого вже не буде? 

Чий слід брудний лишився від взуття,  

Яким топтали й били почуття? 

Кому довіритись, коли отой єдиний 

Встромив огидний ніж брехні у спину? 

Життя – це збірка нецікавих п’єс… 

В моїх очах мій бог упав з небес. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!