09.09.2010 12:02
-
401
    
  1 | 1  
 © Ілєгалєс

Полювання сукубів

У темній кімнаті панувала тиша. Він міцно спав, дивлячись приємний еротичний сон. Ні що не заважало йому пірнати у солодке море гарячих ілюзій і палати диким полум`ям насолоди. Все те, що відбувалось у його підсвідомості, впливало на стан його організму так само, як і те, що могло б відбуватися насправді. Серцебиття прискорилось. Кров циркулювала в організмі, неначе гірська річка, яка швидкісним потоком оминає усі завади на своєму шляху і мчиться до водоспаду. Крізь спори в його шкірі почали виділятися краплинки поту. Це змусило його несвідомо скинути з себе тонке покривальце і, повернувшись з бочка на спину і широко розставивши по сторонам спітнілі руки й ноги, завмерти на ліжку у формі пентаграми, адже в кімнаті стояла і без того неймовірна духота. Після спекотного липневого дня, така жадана ніч не принесла очікуваної прохолоди. На вулиці було спокійно, в небі - жодної хмаринки, а в повітрі відчувався приємний запах липового квіту, який доходив до кожної оселі.  

В цю ніч зорі на небі сяяли якось по-особливому. Їхнє дуже яскраве сяйво нагадувало пильні погляди тисячі орлиць, які дивляться на землю у пошуках безпечно відпочиваючої жертви. Та раптом, одна з цих зірок замерехтіла і, коли коротка стрілка настінного годинника в кімнаті стала на позначці "три", небесне тіло відірвалося від зоряного неба і впало на землю. Крізь відкриту кватирку у вікні в кімнату проник легкий вітерець, який огорнув міцно сплячого хлопця приємною прохолодою. Однак раптово, щось змусило перервати солодкий сон і юнак прокинувся від болючого укусу на губах. Відкривши очі, він побачив, як на ньому лежить незвичайної вроди дівчина і ніжно цілує те місце на губі, де вона його вкусила, ніби загладжуючи свою провину. 

- Ти хто!!!??? - з диким здивуванням злякано вигукнув хлопець. 

- Ч-щ-щ-щ! - почув натомість у відповідь. - Заспокойся! - лагідно шепоче прекрасне видіння. - Заспокойся! - ще тихіше каже дівчина. - Заспокойся! - ледве чутно промовляє красуня, засовуючи свого язика у широко відкритий від здивування рот хлопця.  

Спочатку юнаку здалося, що все це наступний епізод його приємного сновидіння, проте гарячий від бажання язик, який так солодко пестив усю його ротову порожнину дав зрозуміти, що на цей раз все відбувається насправді. 

Дівчина лежала на ньому також у формі пентаграми, причому її ніжки у всю довжину торкалися ніг хлопця, а її руки міцно тримали руки юнака, схрестившись з ними пальцями. 

Вже від одного дотику з несподівано з’явившоюся красунею, хлопець відчув невідоме нікому раніше одночасне відчуття лагідно пестливої прохолоди і приємно палаючої вогнем бажання спеки. А потім ці два протилежні відчуття відділились одне від одного і почали з наростаючою швидкістю замінювати себе, що змусило хлопця відчувати статеве збудження усіма частинами свого тіла. Від бажання в нього запаморочилось у голові, очі заволокло рожевим туманом солодкого передчуття нірвани, а язик потягнувся назустріч іншому язику. Зустрівшись, обидва вони почали ніжно торкатися один одного, ніби супротивники, вивідуючи слабкі місця, але потім, не витримавши більше, спаялись, мов два розплавлених метала, і довгий час ні що не змогло розірвати їхні жадібні обійми. Два розпечених бажанням тіла сплелися у міцному тривалому поцілунку. Одночасно почалися ласки по всьому тілу. Хлопець насолоджувався, жадібно погладжуючи стрункі, загорілі і гладенькі ніжки дівчини. Поступово, його руки підіймалися все вище і вище. Два пальця однієї пірнули у гладенько поголену рожеву щілинку, яка так щедро оросила їх теплим соком кохання і почали пестити дівчину зсередини, вириваючи з її вуст хрипкі стогони насолоди. Інша ж рука почала проводити кругові рухи по чудовим випуклим півсферам. Та згодом хлопець не витримав і зажадав опинитись у тілі дівчини. 

- Зачекай сонечко, - зрозумівши його думки лагідно прошепотіла вона. - Давай трохи подражнимо один одного, - і з цими словами узяла в руку міцну гарячу плоть свого партнера і, піднісши її до рожевої перлової раковини, почала тремтячою від нетерпіння рукою натирати розпечену, висунуту назовні перлину, чим ще сильніше розпалювала обидва полум`я пристрасті. Але, награвшись приємними дотиками, обидва тіла зажадали поєднатися в одне ціле і хлопець, перевернувши дівчину на спину, ніжно увійшов у її соковиту щілинку і відразу відчув таке приємне тепло, яке може відчути тільки блукаючий у сніжних горах мандрівник, який, змерзши від холоду, зайшов у розігріту кимось до нього теплу печеру і зігрівся. Спочатку повільні рухи туди-сюди поступово переросли у шалені поштовхи, які вже не схожі були на роботу поршня. Хлопець крутився в дівчині як могутній звір, який ніби хотів зручніше влягтися у схованці. Він намагався загарбати собі увесь простір, проникнути у самі віддалені, самі потаємні куточки цієї печерки кохання і не залишити дівчині жодного місця. Вона ж не просто стогнала, а вила, вила, вила від насолоди, і її виття зливалося з жадібним хрипінням ненаситного звіра. Одночасно їхні руки пестили одне одного, а вуста їх, мов спаяні, не напиваючись, пили одне одного. Раптом, хлопець відчув, як нігті дівчини вп`ялися йому у спину. Це довело почуття вируючої пристрасті у ньому до межі. Дівчина теж вже більше не могла стримувати підступаючий оргазм і, останнім стрімким поштовхом могутньої зброї, хлопець вирвав з вуст дівчини хмільні пронизливі стони, а з її лона шалений потік гарячого соку кохання, який злився із тим, чим заполоняв її печерку фалос юнака. 

Після цього вони ще довго лежали один в одному, обмінюючись пестощами і лагідними словами любові. Трохи отямившись від пережитої ночі, хлопець запитав. 

- І все-таки хто ж ти така, і як опинилася в моїй кімнаті?. 

- Тобі так сильно кортить дізнатися про це? - сказала у відповідь дівчина. 

- Дуже, - грайливо відповів хлопець. 

- Дивись, бо це може тебе злякати, - дивним тоном промовила незнайомка. 

- Х-ха-х! - Не розумію, як мене може злякати приємна на вигляд молода дівчина? - Що це за жарти? - Це мабуть хтось з моїх друзів підіслав тебе до мене, чи, не так? 

- Не думаю, що в тебе є там друзі, - загадково відповіла незнайомка. 

- Та де це там? - знервовано запитав юнак. - І що це все означає? 

- Це означає що відтепер я буду завжди приходити до тебе вночі. 

- О, це мені вже подобається, - радісно вигукнув хлопець. 

- А ще, ти будеш задовольняти мене доти, доки не перетворишся на імпотента! - несподівано змінивши тон, зловісно прошипіла дівчина, мов змія і засміялась. - Ха-ха-ха-ха-ха!!! 

- Та хто ж ти у біса така!!?? - Збентежено спитав юнак.  

- Тоді знай, - відповіла вона. - Я та, що падає на землю зіркою, я та, що вітром залітає у кімнату, я та, що з`являється о третій годині ночі і будить в чоловіках хіть. При цьому її очі зловісно загорілися червоним вогником, а волосся на голові у хлопця стало дибом. Але вона продовжувала свою химерну розповідь. - Я сукуб, демон жіночої статі і ось мій справжній облік! - І при цих словах прекрасна дівчина перетворилась на огидну потворну істоту з копитами на ногах, зеленою жаб`ячою шкірою, укритою пупірцями і роздвоєним зміїним язиком, який наближався до обличчя своєї жертви. 

- Геть від мене Сатано!!! - гнівно вигукнув хлопець, з усієї сили скидаючи з себе химерне створіння. - Забирайся геть з моєї кімнати!!! - Геть! - Геть!! - Геть!!! - Геть!!!!!!!!......... - пролунав голос, сповнений одночасно гніву, страху, відрази і відчаю, а з горлянки сукуба, натомість, виривався дикий регіт. 

- Ну, на сьогодні з тебе досить, - єхидно мовив сукуб. - Бо ось уже і світанок. Мені вже пора. До наступної ночі! - вигукнув сукуб і щез у променях ранкового сонця, що завітали в кімнату. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!