26.09.2014 18:44
для всіх
238
    
  7 | 7  
 © Тетяна Чорновіл

Свідки антихриста

Свідки антихриста

До достойної пастви

Во Имя Володимира, Димитрия, и Органов Их Безопасности.
Я люблю Путина = Ты любишь Путина = Он любит Путина = Она любит Путина = Мы любим Путина = Вы любите Путина= Они любят Путина = Бог любит Путина = Путин - Бог = Сознание принадлежит Путину = Христос был Путиным = Мы все боготворим Путина = Заяц прыгает вокруг Путина и шлёт нам свою любовь = Путин любит нас = Путин это любовь = Еретики едят полоний и горят на кострах, потому, что не любят Путина.
Аминь. (молитва з глибин інтернета)

Якому богу молитесь, нещасні

Такого й варті прихистку душі.

Вас втягнуть в скверну ідоли сучасні

Й залишать на історії межі.

Забуті вами Заповіді Божі:

Не вбий, не створюй ідола, не крадь, 

А зведені у святість влада й гроші!

В чужі краї все шлють за раттю рать

Так мило й любо викохані вами

Боги чи то антихристи живі, 

Які за миролюбними словами

Ховають хижі рученьки в крові.

Моліться й далі крізь імперську призму

На грішну суть з страшним оскалом зла.

Який народ ще в шалі шовінізму

Достойний Церкви Господа Х…ла?!


________________________________


У Великій Ельні Кстовского району Нижегородської області виявлена ​​секта, що поклоняється Володимиру Путіну. Як передає радіо «Ехо Москви», її члени моляться на портрети президента (або прем`єра, не так важливо) і стверджують, що в одному з минулих життів Путін був апостолом Павлом.

Обращаюсь к Вам, всем жителям планеты Земля, грешная раба Божия, настоятельница Храма в честь Пресветлого образа Божией Матери «Воскрешающая Русь» матушка Фотиния! В храме замироточила икона Владимира Путина, а также его освященный портрет. Господь даёт нам такие знаки Своего благодатного присутствия.

Путин - это путь иной для России. В одной из своих прошлых жизней он был князем Владимиром и крестил Русь, теперь Владимиру Владимировичу предстоит заново покрестить нашу языческую страну! Чудо мироточения происходит вследствие веры народа!

(Путінізм головного мозку це страшне захворювання, яке не піддається лікуванню. Симптоматика недуги вкрай сувора. Тут і юродство, і відвертий моральний сатанізм з антигуманістичною спрямованістю... З лікарської практики)

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 30.09.2014 22:51  Деркач Олександр => © 

в попередніх коментарях все сказано...додам лише що якби вони були дійсно віруючими в Бога, суперправославними як вони себе позиціонують то б згадали про лжепророків, про те що Сатана може виявляти до людей усі найщедріші чесноти але він ніколи не проявить смирення, з його уст лише гординя і хула на істино святого духа, що і бачимо, і чуємо від "руского міра"

чи від секти )(**ла

 27.09.2014 10:21  Ганна Коназюк => © 

Вся Росія вже давно схожа на одну велику секту... Але факт, про який Ви зазначаєте, чую вперше... Жахливо... Картинка шокуюча!
Дякую Вам за цікавий, інформативний, майстерний, чудовий вірш!
Дуже-дуже актуально!

 26.09.2014 21:48  Антоніна Грицаюк => © 

Чудовий вірш! Коментарі зайві.

 26.09.2014 21:41  Суворий => © 

Піднято актуальну тему... А то ми всі дружно часто Путлєр, путлєр, а росіяни обдурені невинні телята...

Не знаю чи всі бачили фільм "Бункер" знятий на спогадах особистого секретаря Адольфа Гітлера. І не впевнений, що всі його додивлялись аж до титрів в кінці, але саме там міститься нйміцніший посил до людей, що йдуть на повідку в зла... Мене зачепило більше ніж весь фільм до цього... 

Video YouTube

 26.09.2014 21:32  Світлана Рачинська => © 

Могутньо!!!... Жахлива світлина... Вірш зачіпає за живе... Чудово!

 26.09.2014 19:56  Зельд => © 

...те, що не лікується - треба ізолювати! а в тих випадках, коли чума загрожує розповсюдитися - знищити!
.. Ваш вірш актуальний, моє чудово...