28.10.2014 04:27
лише 18+
335
    
  8 | 8  
 © Якобчук Павло

Рій думок

Рій думок

Вірю що на всіх теренах України будуть вітатися: - "Слава Ісусу" і у відповідь почують, сакральне, "Навіки Слава". Житиме слава України і будуть пам’ятати героїв, не на словах. І ще на всіх кордонах України будуть знати Біблійні принципи: "Завжди дякуйте." Сховай свого меча в його місце, бо всі, хто візьме меча, від меча і загинуть."



м.Рівне, 27 жовтня 2014р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 30.10.2014 09:12  Тадм => © 

Такі зрозумілі, близькі й відчутні роздуми... Класно, Паш!

 29.10.2014 11:44  Ганна Коназюк => © 

Цікаві,цінні думки... Ділися ними частіше...))

 28.10.2014 14:31  Світлана Рачинська => © 

Паш, у твоїх думках - світлі погляди, які ведуть боротьбу за місце під сонцем. З ненавистю - попрацюємо, чи не так?)) В цьому випадку - клин клином не вибивають. Любов врятує світ! А твої посилання на першоджерело, засвідчують твою глибоку і непохитну віру! Іноді, у рою думок, грає роль навіть одна маленька літера)))) Хороші думки)

 28.10.2014 09:31  Олена Вишневська => © 

Пашо, не можу не погодитися з Вашими роздумами! Зачепила ненависть з "нуля"... а звідки ж в тому нулі їй взятися? можливо, ми не надто старанно той нуль наповнюємо любов`ю і терпимістю до ближніх?
Дякую за Вашу світлу подяку! Вона нагадала мені, скільки навколо нас простого людського дива (щастя)! і найголовніше, звісно добре було б сховати всім "свого меча в його місце, бо всі, хто візьме меча, від меча і загинуть"!
Слава Ісусу!

 28.10.2014 08:36  Деркач Олександр => © 

гарні роздуми...

 28.10.2014 08:01  Тетяна Белімова => © 

Назва гарна! І картинка сподобалася. І роздуми теж, звісно))