30.09.2010 11:15
-
672
    
  1 | 1  
 © Лис Микита

Ранок. Туман заховав Сонце від мого погляду. Та воно не здається. Продирається крізь густу павутину, час-від-часу дразнячи мене своїм промінням.  

Гілки ледь похитуються від Вітру, він немовби надає руху туману.  

Тиша...  

Шелес листя - шепіт Вітру:  


- Шшшшшукаєшшшш Тишу у собі?  


- Так, але чомусь її я не можу знайти...  

Я побачив рух туману. Ні, я усвідомив, що він рухається. Збирається наді мною, як циклон. Страх пробиратись почав у Серце. Ні, я не дам заволодіти мною. Я і є Страх...НеСтрах. Протилежності єдині. Спокій, тільки Спокій. Але НЕ ТИША!  


Шум Дерев озвався до мене:  


- Здобудь галас - знайдеш тишу. Пізнай злість - усвідомиш добро.  


- Еммм...  


Тиша... Шелест Листя зник.  


Туман розчинився у промінні. Пройшов день. Настали сутінки - Щілина між Світами, грань між Сном і Реальністю.  

Зачаровано дивлюсь на ледь пожовтіле листя, в згасаючому світлі Світила, воно по-особливому красиве...  

Думаю? Міркую, скоріш.  


Пішов з Місця.  


Минають роки. Знайшов Галас, знайшов Злість. Пізнав Добро. А ДЕ Ж ТА ОБІЦЯНА ТИША?  


Знову Місце.  

Шумлять дерева чорні. Сніг створює Стіну, яку важко подолати, яка кидається на тебе, яка Шумить... Слова-шум...  


- Іди до мене.... Знайдешшшшш... Тишшшу....  


Крок до Стіни... Шум. Визг.  

Я розпадаюсь на Частинки. Я Сніг. Я Вітер. Я - Тиша, яка створює Шум, я Шум, який є настільки голосним, що зникає, стаючи НеШумом.  


Сутінки. Стою. Знаю. Іду.  

Я тут - Я НеТут. Я не посередені. Я не повсюди. Я там, де треба мені.  

Я зник????? Нііііі! Я Прокинувся!  

Небо. Яке воно сизе, глибоке...  

Оченята, як Небо... ? Як Озерця? Як Океани? Як ВсеСвіти? Ні, це ніщо, у порівнянні з їх Глибиною.  

Я потонув? Я ОЖИВ!  

"Я не люблю гучних слів. Але по-іншому це описати неможливо..." (с)  


Шум...:  


- Знайшшшшов?  


- Так...  


Я - Шум, Він - Людина, Людина - Вітер. Ми - Єдине. Ми - Різне.  

Ми - Тиша.  


Продовження? Тільки після кроку Назустріч. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!