27.11.2014 20:08
для всіх
245
    
  2 | 3  
 © Вікторія Легль

Не поспішай!

Знаєш, іноді мені так хочеться підійти до тебе, відчути твій погляд на своїй потилиці. Тоді я буду літати над хмарами, майже як Карлсон. А ти? Може, теж полетиш, але тільки тоді, коли тобі заманеться підійти до мене й поцілувати. 


Віриш, я вже не сплю другу ніч. Ти все снишся й снишся. А коли ти снишся, то я починаю говорити. Надто гучно. Цікаво, що ж там у мене виходить? А сьогодні під ранок не витримала, очі самі собою заплющилися. Кажуть, що якщо людина сниться з понеділка на вівторок, то вона тебе поважає. Таке твоє ставлення надихає. 


Чуєш, а ти ніколи не відчував мою присутність? Я часто стою за тобою в чергах, іду по коридору. Може, колись і здогадаєшся, що я десь поряд. Десь, але поряд. 


Гей, постривай! Зачекай! От ти знову кудись поспішаєш, а я ж іще не встигла сьогодні сфотографувати твою посмішку. Щодень вона змінюється, але в ній затаєна ніжність. Для кого вона? Для мене?.. Ой. 


Стривай, не поспішай! 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 09.12.2014 20:56  © ... => Ганна Коназюк 

Дякую! Спробувала написати-зобразити свої думки. Думаю, не одна дівчина мого віку відчувала-відчуває-відчує такі почуття))

 08.12.2014 21:48  Ганна Коназюк => © 

Гарно передали почуття!..

 08.12.2014 21:01  © ... => Тетяна Белімова 

Так, серце відчуває. Навіть дуже. Іноді й таке, що не варто б. Дякую за коментар)).

 28.11.2014 09:10  Тетяна Белімова => © 

Гарно. Про почуття без взаємності? Але й таке буває. І головне, що серце може відчувати.