01.12.2014 23:12
лише 18+
517
    
  2 | 2  
 © Серго Сокольник

Піаніно

Дуж-ж-же страшна історія

Дівчинку мама дуже любила, 

І піаніно ій прикупила, 

щоб люба доня вчилася грати...

Грати- не значить сісти за грати.

Грати учитись дитина хотіла.

То ж у бабусі старої купила.

У музикантші віку ще тОго...

Страшно? Не дуже? То я продовжу...

Дівчинка вчиться, дівчинка мліє...

Пальці щось коле, личко марніє...

Що це з дитиною?- думає мати, 

Мліє та терпне... Лікаря звати

Кинулась мама- дитина здорова.

Страшно? Не дуже? То я продовжу?

Вчиться дитина, грає дитина.

Тільки зламалося щось піаніно.

Треба старезне ремонтувати.

А при купівлі, треба сказати, 

Бабця казала- як щось не тогО, 

Бабця без грОшей настроїть його.

Правда- без грОшей! Я без брехні!

Дивно? Ото ж бо! Страшно, чи ні?

Бабцю позвали. Каже вона-

Я віднастрою. Тільки одна, 

З ним сам-на-сам у закритій кімнаті.

Бабцю пустили ремонтувати...

Знов піаніно грає, звучить.

Дівчинка знову музику вчить.

Знову марніє, сидить, мов вві сні...

Диво, та й годі... Страшно, чи ні?

Знову історія вся відтворилась.

Лікар. Здорова. Зламалось. Чинилось.

Двері зачинені. Бабця одна.

Що вона робить там? От дивина...

Мати дитини сокиру взяла

І до кімнати тихенько ввійшла...

І на обличчі застиг переляк...

Що ж- то побачила... Страшно? Ще б пак!

Все піаніно відкрите стоїть.

Бабця навколішках поряд сидить.

З клавіш стікає кров в баняки, 

Бабця цю кров собі п"є залюбки...

Мати сокирою тюк- і гаплик!

Крекнула відьма. Сплив її вік...

Потім на слідстві уже роздивились-

В клавіші гОлки тонесенькі в"їлись.

Пальці кололи дитині голкИ.

З клавіш стікала кров в баняки.

Відьма, зачинена, кров з них пила.

Це не брехня. Така справа була.

В прокуратурі лежала в архіві.

Не зрозуміє тут тільки лінивий-

Що за дурнЯ- піаніно тримати?

Вік Двадцять Перший! Купи синтезатор!!!

...........................................

От так історія. Я її знаю.

За достовірність відповідаю.

Це промугикав міліціонер

В барі за чаркою... Страшно тепер???

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!