Сучасні вірші, проза, твори Літературні твори, вірші, проза на теми: кохання, любов, життя
Корзина: +0

 [Логін]
 [Пароль]
16.10.2010 16:21Вірш
Про любов  
00000
© Кристофер Атаритти

Отзываясь мощной болью

Отзываясь мощной болью  

 

Пульс руки твоей во мне,  

 

Разнося по жилам кровью  

 

Одиночество во тьме.  

 

Мгла меня всё поглощает  

 

Оставляя пустоту  

 

Лишь Тебя не забирает  

 

Я Тебя не отдаю!  

 

Всё согреть тебя хочу я  

 

Твои чувства вновь отдать  

 

Это сердце вновь учуя  

 

Не смогу я устоять.  

 

Почему тебе так плохо?  

 

Почему не слышишь крик,  

 

От которого я эхом  

 

Умираю вновь, смотри.  

 

Лёд течёт во мне, сверкая  

 

Сердце просится огня  

 

Но моя любовь, смолкая  

 

Убивает и меня.  

 

«Я прошу тебя! Останься!»  

 

Снова я произнесу  

 

«С одиночеством расстанься  

 

И я снова нас спасу!» 

НадрукуватиПортфоліо автора
*Збереження публ. для прочитання пізніше
16.10.2010 Поезії / Вірш
Розкидую речі, не маючи гніву
Чудово Добре Посередньо
Найновіше
23.03.2017 © Брама / Верлибр
Эй, вы!.
23.03.2017 © Брама / Белый стих
Не губи
22.03.2017 © Надія / Стихотворение
Утконос
22.03.2017 © Липа Ольга - Душа Українки / Патриотические стихи
А твоя роза все цветет
21.03.2017 © Липа Ольга - Душа Українки / Патриотические стихи
Вам не буду женой никогда
Вірш Про любов
21.10.2010 © влад пилипей
Я вірш, ти музика, ми пісня
16.10.2010
Отзываясь мощной болью
12.10.2010 © Орфа
Дилогия А-4
Сподобалось? Підтримай Автора, поділись посиланням:
Рейтинг: Відсутній
Переглядів: 247  Коментарів:
Тематика: Стихотворения, о любви, стихи, лирика
ОБГОВОРЕННЯ
Мене звати: 
Закріплений коментар
Коментар відвідувача стає доступним для ознайомлення лише з дозволу Редактора
БЛОГ "ВІЛЬНІ ТЕМИ"
26.02.2017 © роман-мтт
Гіркі жнива +65
23.02.2017 © роман-мтт
Розумні коні людей не возять +58
29.12.2016 © Каранда Галина
З Днем народження, Портале! +68
06.12.2016 © роман-мтт
Що ви читали з Герберта? Поділіться враженнями. +55
ВИБІР ЧИТАЧІВ
21.04.2014 © Тетяна Чорновіл
03.02.2014 © Віктор Насипаний
02.10.2011 © Тетяна Чорновіл
15.07.2013 © Антоніна Грицаюк
16.06.2016 © Ольга Терен
21.03.2013 © Тетяна Чорновіл
Літературне інтернет-видання "Проба пера" ставить за мету сприяти розвитку української культури та мови. У нас можна відшукати твори українською та російською мовами сучасних авторів України. Всі доробки віршів, прози, публіцистики друкують завжди самі автори або редактори за їх особистою згодою. На літературному порталі тільки вірші та проза сучасників.
© "Проба Пера" | 2008-2016
admin@probapera.org

Редакція сайту не завжди поділяє погляди та політичні вподобання дописувачів, тому відповідальність за зміст творів несуть самі автори.
«Проба Пера» - це культурний простір без ненависті, в якому повага між учасниками найвища та беззаперечна цінність.
©  Авторські права на твори застережені і належать їх авторам
© Передрук матеріалів в електронних ЗМІ та на веб-сайтах дозволений тільки за наявності гіперпосилання на probapera.org
© Право на передрук творів у паперових ЗМІ та іншій поліграфічній продукції (а також відтворення у будь-який спосіб в аудіо чи відео форматах) належить авторам і дозволений лише за їх письмової згоди