22.12.2014 18:10
для всіх
165
    
  - | -  
 © Маринка Гончарюк

У світі бджіл

Давно – давним жила - була сім’я диких бджіл. Їхня сім’я була дуже велика налічувала біля 1000 осіб, але казка не про них. Про королеву бджіл місіс Саунбері вона була мамою всіх бджіл у світі. І була в неї найлюбиміша дочка з усіх бджіл. Її звали крихітка Кейт. А чому крихітка? Тому що вона була най меншою за зростом з усіх бджіл. Їй було дванадцять з половиною років. Бджілки досягали повноліття в тринадцять. Кейт залишилося всього пів року, вона не могла дочекатися. Повнолітні бджілки вилітають із будинку і вперше приносять додому нектар. Але місіс Саунбері була проти, тому що за межами будинку на неї чекали такі небезпеки як люди, дощ, ведмежатка та інше. Кейт посварилася з своєю мамою і втекла у праву частину будинку всім бджолам світу не можна було заходити в неї. Там була в’язниця бджіл. Вона йшла все далі і бачила що ставало все темніше і темніше. Кейт вирішила повернутися. Коли проходила через бібліотеку, то зіштовхнулася з хлопцем. В нього впали книжки. Вони познайомилися. Хлопчика звали Джин. Йому також було дванадцять з половиною років. Він був простий помічник бібліотекаря. Вони почали дружити. Кейт приходила до Джина коли їй було погано чи вона сварилася з своєю матір’ю.

Минув час. Ось всього за три дні їй виповниться тринадцять і вона вперше вийде з дому. Всі були у святковому настрої. Кейт не могла повірити, що вже сьогодні о полудні вона вийде на вулицю, але місіс Саунбері відвела Кейт у в’язницю і закрила її там. Джин шукав Кейт щоб привітати її з цим святом. Її ніде не було. Ідучи з опущеними крилами він зустрів старенького дідуся, який дав Джинові сумочку з чарівним пилом, і сказав що Кейт вела королева в праву частину дому. Джин налякано біг за ними він побачив що королева закриває Кейт у в’язницю. Тільки но королева пішла Джин підійшов до Кейт. Посипав чарівним порошком замок і замок раптом відчинився. Вони взялися за руки і побігли до виходу. Там показали свідоцтво про повноліття і полетіли далеко при далеко.Можна би сказати КІНЕЦЬ, але ні оглядаючись назад вони побачили, що їх наздоганяє бджолина поліція на чолі з маман Кейт. Вони летіли все швидше -швидше і наткнулися на кордон Диких бджіл і свіцьких. Кейт попросила що б їх пропустили Їх з повагою пропустили і вони знайшли свій прихисток.

Кейт і Джин одружилися і жили довго і щасливо під прихистом Фермера якого звали Сім’я. О тепер КІНЕЦЬ!!!!!!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!