30.10.2010 18:36
-
1302
    
  1 | 1  
 © Журналіст

Сім критеріїв, щоб правильно вибрати хостінг під свій сайт. Обери вірний хостінг!

Сім критеріїв, щоб правильно вибрати хостінг під свій сайт. Обери вірний хостінг!

Ну що ж, ми вирішили описати для українських веб-майстрів вибір хостінга для свого сайту. Дуже надіємось, що ця інформація буде в нагоді кожному, хто не може зважитись зі своїм вибором із-за незначних поки знань. Наш досвід має допомогти обов’язково в цьому. 


1. Довіряти чи не довіряти цьому хостінгу? 

Перше, що впливає на вибір, це довіра. Але ж без досвіду вона неможлива? Так, звісно, але ж досвід може бути і чийсь. Тобто запитуємо в інших, який хостінг на їхню думку, кращий. В цьому разі довіра вже має бути до того, хто відповідає. Тому краще питати або в друзів, або в професіоналів, в котрих ви впевнені. І виходить, що завдяки їх досвіду, практиці, і вашої довіри до них, ви зможете вибрати гарний хостінг для себе, хостінг, котрому можна довіряти. 


2. Ціни на хостінг-послуги. Дешевше чи найдорожче? 

Ціни теж важливі і вони часто стають перші в списку. Тому звертаємо увагу і на них, але не робим вибір в сторону найдешевшого. Вибираємо хостінг, котрий не надто дорогий, але й не дешевий. Тоді ви зможете вбити двох зайців, мати і якість, і помірну дешевизну. Так каже практика. 


3. Щось не ясно? Запитай! 

Завжди, при роботі з хостінгом, виникають якісь питання. Вирішувати них має підтримка хостінгу. Тому обов’язково треба дивитися, яка підтримка. Для цього багато хостінгів мають безкоштовний тиждень, коли ви зможете швидко зрозуміти, чи заслуговує цей хостінг довіри, чи ні. Якщо вам будуть допомагати в будь-який час дня і ночі, це гарний хостінг. Тому що цілодобова підтримка, давно стала за норму, так має бути. Але при поганому виборі хостінгу (взагалом дуже дешевого), підтримка може й погано виконувати свої обов’язки, а вночі до них і зовсім не достукаєшся.  


4. Можливо вибрати дешевий хостінг-початківець? Чи краще перевірені? 

Звичайно, що перевірений хостінг, зі стажем. Початкові хостінги хороші і зазвичай можна під акцію вибрати й дуже дешевий і якісний варіант, але є проблемка, він могтиме як метелик, зникнути з лиця землі. Не усі хостінги витримують конкуренцію, тому вибираєм лиш зі стажем мінімум 2 роки. 


5. Вибрав хостінг, а мій сайт інколи не відкривається. Чому так? 

Тому що, це поганий хостінг. Коли сайт вилітає постійно, це йому дуже шкодить. Професіонали розуміють, що зникнення сайту більш, як на добу, може загубити річну роботу над ним. Ніколи не вибирайте дешеві хостінги, які можуть вилітати, навіть якщо це буває всього раз в місяць. 


6. Мені тут друзі порадили, що розмістять мій сайт на своєму сервері. 

Звісно, можна розмістити у друзів на сервері, можна у чужих людей, теж на сервері, але хто тоді вам оплатить збитки? Будете ви працювати над сайтом, а тут він зникне чи хтось вкраде всю вашу працю. Що робитимете? Щоб від цього застрахуватися, вибираєм хостінг з сертифікатами. Це вже буде надання послуг, за котрі ви платите, а значить ви зможете легко відбити гроші за недобросовісне виконання обов’язків. Але головне, що такі хостінги слідкують за своїм ім’ям і ніколи не допустять до ваших сайтів чужих рук, слідкуватимуть за ними, як за власними дітьми. 


7. А може взяти безкоштовний хостінг? 

Ні і ще раз ні, якщо ви робите сайт з перспективою ним займатися, а не погратись тиждень і кинути. Гості сайту завжди побачать, чи сайт на платному, чи безкоштовному хості. І в перспективі, ви самі усвідомите величезну кількість позитивів від платного хостінгу. 


Ось такі сім критеріїв вибору хостінга. Тепер вам лишається вибрати, для себе, який з хостінгів вам найбільше підходить. 


Якщо комусь цікаво, де розміщений даний сайт, можемо признатись, це хостінг dомishкo. Він нам дуже подобається і повністю задовольняє подані пункти по вибору хостінгу для свого сайту. Притому домішко підійде і професіоналам, і початківцям. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 31.01.2012 12:09  Микола Щасливий 

Хто шукає хостінг, раджу прочитати дану інформацію.