07.02.2015 21:16
для всіх
203
    
  5 | 5  
 © Анна Ольтенберг

Політ

Я немов маленька дитина,
що без тебе жити не може...
Бумбокс "Дитина"

Перехоплюю погляд твоїх глибоко-зелених очей. Ти примружуєш їх, намагаючись за довгими віями сховати від мене свої думки. Не треба!.. Я так добре знаю тебе. Кожен мікроскопічний порух твоєї душі відбивається у тебе на обличчі. Кожне секундне відчуття скаче у вигинах твоїх брів, грає на твоїх губах, вивільняється через кінчики пальців. Зараз ти торкнешся моєї руки. І хоч торкався вже тисячі разів, мене знову вдарить лоскітливим струмом.

Я довіряю тобі! Сліпо, без питань, без вагань. Моє тіло слухається твого мозку, я просто віддаю тобі себе. Коли наше дихання зіллється, ми зможемо злетіти! Я люблю літати на твоїх крилах, коли в шлейфі невагомого вальсу розчиняються всі мої турботи. Ти береш на себе все сіре або чорне…

Біля тебе тепло, біля тебе затишно… За твоїми широкими плечима – безпечно. Ти не ідеальний… Як і всі. Але ти любиш мене! Ти цінуєш мене…

Ти граєшся моєю слабкістю, я – твоєю силою. Ти обожнюєш мене за недоліки, я тебе – за відвертість.

Я кажу тобі: «Дякую!». За те, що я найщасливіша на цій планеті…

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 10.02.2015 15:23  Маргарита Проніна => © 

Схоже на те, як художник робить олівцем ескіз - раз-два і відчувається образ. Малюйте ще більше і ширше, бо виходить.

 09.02.2015 18:46  Світлана Рачинська => © 

Безумовно прекрасний твір! Чудово!!!

 08.02.2015 19:30  Ірина Затинейко-Миха... => © 

чудова мініатюра... хай щастя "мати одне одного" буде захищене від лукавих людей...

 08.02.2015 10:12  Тетяна Белімова => © 

Дуже гарний твір)) Так сподобався тілесний опис першого абзацу - "безіменна портретність" і "безпортретна портретність", бо ж сказано все і водночас нема цілісності й імені, аби "портрет" ожив! Класна художній прийом)) Я теж його люблю!

 08.02.2015 00:46  Тетяна Чорновіл => © 

Дуже гарно!
Щасти Вам! Нехай те відчуття не закінчується ніколи!

 07.02.2015 21:43  Ем Скитаній => © 

...ніжно так у Вас вийшло...а головне щіро...