20.05.2015 00:01
для всіх
7701
    
  2 | 6  
 © Журналіст

Заява на субсидію

Заява на субсидію

На даному сайті ви знайдете усю інформацію про призначення житлової субсидії та зможете скачати як заяву на субсидію 2015, так і саму декларацію. Заява знаходиться за даним посиланням. Але для правильного її заповнення, вам потрібен зразок заяви на субсидію, тому його теж обов’язково скачайте та роздрукуйте. Маючи заяву та зразок буде набагато легше правомірно заповнити усю документацію та отримати знижки на комунальні послуги. Але, водночас, є багато різних питань у населення, які пов’язані з заповненням заяви на субсидію 2015. Про усіх їх ми розкажемо в нашому посібнику «Субсидія 2015». Все для того, щоб кожен українець міг правильно, швидко, своєчасно пройти реєстрацію і мати знижки на опалення та інші комунальні послуги.

Обов’язково уважно прочитайте заяву про призначення житлової субсидії та інструкцію-додаток до неї. Також подивіться на приклад заповнення, який міститься в поданому нами зразкові. Якщо виникають питання, наш посібник має відповісти і на це.

Пам’ятайте, для виділення субсидії має надсилатися лише декларація та заява на субсидію 2015 і більш нічого. Інші документи заборонено вимагати у населення.

Якщо вас крім заяви цікавить і декларація на субсидії 2015, переходьте за поданим посиланням.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!