28.11.2010 00:00
-
969
    
  - | 2  
 © Малинка

Dreams can true! :) частина 1.

Мрії збуваються лише тоді, коли ми вірні їм і хапаємось за свободу, не піддаючись страхам!

Маю честь Вам представити перший розділ власного роману. Продовження його написання ще під питанням, оскільки це виявилося набагато тяжче ніж я собі уявляла. Так що буду рада вашій критиці і побажанням. А зараз короткий опис! :)
Твір про звичайну дівчину, яка спробувала здійснити свою мрію. Проте відбувається не все так, як нам хочеться і часом це спиняє нас. Але головна героїня просто так не здається і боритиметься до кінця. Можливо щось відбувається не по нашому плану, щоб бути ще кращим і ми навчилися цінувати щастя? Відповідь на це криється у творі. Вірте у мрії та їх здійснення! ;)
Короткий анонс: дівчина досягає своєї мети. В Америці зустріне своє кохання і займатиметься своєю улюбленою справою - танцями. Проте не все буде так безхмарно, як здається. Вона пройде і зраду коханої людини, і несприйняття у новій країні і сумуватиме за Батьківщиною. Далі буде! :)
>



країна мрій), коли є натхнення ;)

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 05.01.2011 20:11  Ангел => © 

Мені сподобався твій твір :). Звичайно, твір написаний не зовсім літературною мовою, але читається, як на мене, легко... Я сама пишу повісті ( вже є 3, а зараз працюю над четвертою ) і мені це подобається. Хочеться побачити продовження цього твого роману! ;)

 28.11.2010 01:26  Настя 

Мо, це я чогось не зрозуміла, але головна героїня змінює ім*я...На початку її звуть Катя, потім Аня....Якось дивно...А ще, трохи шкутильгає логіка у побудові речень... "Катя з радістю погодилась, оскільки хотіла більше дізнатись про нових подруг, адже Іра і Маша щойно перейшли у цю школу і вони нещодавно познайомились, проте вже встигли подружитись. " Натягнуті діалоги...Немає легкості прочитання.Трапляються русизми..

Висловлюю лише власні думки з приводу написаного, але не для того, щоб образити...

?