22.05.2015 11:11
для всіх
140
    
  4 | 4  
 © Маріанна

Програміст

Коли ввімкнувся Комп’ютер, нагріта плазма вирвалася до Монітору і стався Великий Вибух. 

Початок 

І Слово було у Програміста. І Слово було Програмістом. І Слово було – КОД. 

І Діяло слово через ТРЬОХ : ПРОГРАМІСТ – ПРОГРАМА – «ETNTER» 

Та Темрява панувала на Моніторі. І відділив Програміст Темряву від Світла. «Нуль» - «Один». І виникли перші літери. 

День Перший 

І Побачив Програміст зорі. І назвав їх – Пікселі. І вирішив, що красиві вони. 

День Другий 

І став писати Програму далі. Щоб працювала вона ефективно і намалювала на Моніторі Сушу і Воду. 

І запрацювала програма. 

День Третій 

І Побачив Програміст, що працює Програма. І вирішив, що доки працюватиме Вона не знищить нічого. 

І з’явилися на Моніторі дерева та трави. І заясніло сонце. 

День Четвертий 

А далі вирішив Програміст населити новий світ. І задав тварин і птахів до пейзажу. 

День П’ятий. 

І задумався Програміст, що ж плаї робити з Програмою, яку створив. І помітив, що не цікава вона. Передбачувана і механічна. Треба додати щось, що здатне розвиватися і змінювати всю Програму. Щоб жила власним життям. 

Так з’явилася людина. Схожа на Програміста. Але назавжди замкнена в Програму.  

День Шостий 

І провірив Програміст Програму. І побачив, що добра вона. І нічого не робив далі. 

Бо гра почалася. 

День Сьомий. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 30.10.2016 16:34  роман-мтт => © 

шикарно. утягнув собі в Фб.

 25.05.2015 12:14  Тетяна Чорновіл => © 

:)))))))))))))))))))
Гарно!!!

 22.05.2015 13:16  Світлана Рачинська => © 

Круто!!! Така шалена і цікава ідея!))) Людина - уподоблення Боже, тому й наділена здатністю творити програми і не тільки. А ще, от такі класні мініатюри)) Потішили, Маріанно!!!

 22.05.2015 12:17  Каранда Галина => © 

ой, прикол)))від Вас якось неочікувано, звикла до серйозних і сумних тем.

"і здалося людині, що вона рівна Програмісту, і загордилася вона, і почала права качати. понаробляла вірусів і інших гріхів. І розгнівався програміст, і послав грішників по ссилках безкінечних..."

а сина єдинородного кудись втулимо?