01.06.2015 08:45
лише 18+
111
    
  1 | 1  
 © Богдан Дєдок

Троянда

сон четвертий

з рубрики / циклу «Біполярні сни»

4. Троянда

А я прекрасно пам’ятаю ту одну-єдину троянду, яку я подарував тобі за чотири роки. Виняток з правил, одиничний випадок. Ти ж знаєш, як пахне чорний метал? Уявити його смак не складно. Шипи тої сталевої троянди намертво врізались в мою уретру зсередини, і я пережив це, місцями огидне, місцями приємне відчуття, коли кров по ногах стікає на свіжу постіль. Мені вистачило запаху заліза в повітрі, а ти відчула його язиком. В той час, коли твоя помада залишила червоне кільце на моїй шкірі, леза пелюсток пошматували твій рот, додаючи сили багряній річці, що шукала моря на ковдрі. Ти дивилась на мене знизу, а я не міг поворухнутись і лише спостерігав за тобою, тримаючи твоє волосся, бо воно, матово-чорне, смолою розтікалось по моєму животу.

Жодна з сотень твоїх спроб повторити подібне були лише пародією. Зуби залишались білими, а троянда – змитою в унітаз.



Славутич, 5.05.2015

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 04.06.2015 07:41  оксамит => © 

Дякую Вам за відгук! Я читаю всі Ваші твори.., а "Троянда" "намертво врізалась" можливо сон.., можливо було... (це я про себе) Дуже відчутно.., як і все, що Ви пишете

 01.06.2015 09:37  Тетяна Белімова => © 

Сподобалося. Емоційно сильний текст. На межі почуттів і чогось більш раціонального, що з відстані часу дало змогу ось так безсторонньо описати і троянду, і дівчину (можливо, їх треба було поставити в іншому порядку))