09.06.2015 22:24
для всіх
148
    
  6 | 6  
 © Панін Олександр Миколайович

Химери перемир’я

Химери перемир’я

Цикл – Міжмір’я

Перемир’я –
Сподівань, обіцянок ганчір’я,
Жертв даремних сузір’я,
Пух та пір’я,
Божевілля…

Вас врятує перемиря, хоч нелегкий це вантаж, забезпечить перемиря – наш суворий арбітраж. Ой, суворий, страшно аж!


У ворога смерть у руці, убивці не треба підстав. Він вдарить тебе по щоці, ти ж серце під кулю підстав, у відповідь серце підстав!

А вийде, що ти завинив, і правди не знайдеш ніяк…

- Він кулю мою забруднив, - знущається вбивця-лайдак.

Стрілою арбітр промайнув (його арбітраж – перший клас), провину навпіл різонув, обох звинуватив нараз!

Такі от вердикт і печать:

- Довіри між вами нема. Обидва кінчайте стрілять.

Віват, Перемир’я! Ура!


Лицемірне перемир’я, морок у віконці, через підле перемир’я гинуть кращі хлопці

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 12.07.2016 22:55  Ольга Терен => © 

Дуже болюча тема, бо не видно кінця-краю цій "війні". І через це так зване "перемир`я" скільки дітей гине! Погоджуюся з Вами.

 11.06.2015 08:27  Олена Вишневська => © 

Нескінченній коловоріт обману, зради, втрати, болю...
Чудові правдиві Ваші слова!

 10.06.2015 23:22  Тетяна Чорновіл => © 

Згодна з кожним словом!
Чудовий твір!

 10.06.2015 18:44  Світлана Рачинська => © 

Ось це лицемірство пронизує до кісток. Вірно Ви зауважили, убивці не потрібно підстав і причин, переговорів і перемир"я. А хлопці гинуть далі. Важко. Народ, який потерпає, насправді, не може бути звинувачений жодним арбітром чи суддею. Виправданий! І спасенний!
Ґрунтовно!

 10.06.2015 09:33  Тетяна Белімова => © 

Олександре Миколайовичу, Ваша правда! Нема ради на те "перемир`я". І не підписали б - били б нас, і підписали - б`ють. А люди йдуть. Інколи кращі наші люди. Коли вже закінчиться це?

 10.06.2015 09:05  Каранда Галина => © 

болюче...