10.06.2015 17:15
лише 18+
203
    
  4 | 4  
 © Оксамит

Коли зацвітає жасмин

Коли зацвітає жасмин

з рубрики / циклу «Палітра мрій»

Ранок дрімав у білосніжно-атласних пелюстках, а ласкавий сонячний промінчик торкався усміхнених вуст, ніжно шепотів на вушко - Соня прокидайся сьогодні твій день...

Що Я подарую Тобі в Твій день? Я подарую Тобі світ, який Ти розмалюєш сам. Всі свої мрії і бажання, всі свої досягнення і все те, чого Ти прагнеш...

Легенький вітерець вмивав Ранок прохолодним шелестом листя. Сонячний промінь піднімався вище, а білосніжно-атласні пелюстки відверто розкривалися йому назустріч, не соромлячись своєї відкритості...

В тебе вистачить кольорів, Я лишень додам час в якому разом з Тобою дихаю і живу...

В прозорому склі біле напівсолодке, канапка з червоним кав`яром поділена на двоїх, в тендітній порцеляні букетик білосніжного атласу. Неймовірне поєдняння аромату мрій і чистоти. Створення королівського настрою, піднесена чуттєвість, гармонія і затишок. Так дихає кохання. Той квітучий атлас-дарунок Богів...

З Днем народження Тебе рідний... В Твій день зацвітає жасмин...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 12.06.2015 07:02  © ... => Тетяна Чорновіл 

Дякую пані Тетяно! Так приємна Ваша увага!

 10.06.2015 23:15  Тетяна Чорновіл => © 

Гарно!

 10.06.2015 20:27  © ... 

Дякую Світланко! Приємно до сліз, дякую

 10.06.2015 20:17  Тетяна Белімова => © 

Красиво! Дуже ніжно! Приєднуюся до вітань!

 10.06.2015 18:32  Світлана Рачинська => © 

Щось жасминове, вишукане і особисте! Чудово за цю ніжність!