19.06.2015 01:46
лише 18+
159
    
  2 | 2  
 © Серго Сокольник

Поетичний живопис НЮ

У цілунках уяв  

Узяв. 

Молода підійшла. 

Дала 


Все, що тільки змогла. Чимало. 

А тоді промовляла- 


Подивись на портрет,  

Поет. 

В віддзеркаленні днів 

Ти скнів. 


Я таким тебе запам"ятала. 

А тоді- змалювала. 


Та поет відсахнувся 

Аж,  

Бо не вразив його 

Типаж,  


І сказав- ти умієш давати 

Краще, ніж малювати. 


Через час повернула- 

Ся ( ))) ),  

Аж обличчям сія 

Уся,  


Із пакунком в руці. -Дарунок! 

Розгортає пакунок- 


У пакунку лиш... Дзерка- 

Ло ( ))) )... 

До поета, мов вірш,  

Дійшло- 


Роздягаймось, хто швидше. Ну? 

Малюватимем ню.))) 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 19.06.2015 14:45  Тетяна Чорновіл => © 

І не ясно, чия ж то
Яв
Завела в дике Ню
Уяв?...

 19.06.2015 10:57  Світлана Рачинська => © 

То Ви ще й митець?)) Мені сподобалась ось ця неприкритість)