02.07.2015 09:15
для всіх
179
    
  4 | 4  
 © Олена Вишневська

Зіграй мені пісню...

Зіграй мені пісню...

Налий же у келих мені ще вини, мій Маестро!

Чомусь твоя пісня тужливо присолює рани.

І треба ж зуміти ось так /на руїнах оркестру/:

В мені віднайти партитуру – й зіграти піано.


А я хочу форте /вібрації струн в резонансі!/, 

Ловити із неба не сльози, а згустки шовковиць.

Та падає небо…/ Як падає! У реверансі!/

Неначе ніколи зі мною не вело розмови.


Нехай! В мене є ще на денці ковток... Дозволяєш?

/Допоки із мурів до нас не добрались химери.../

Ти нотою кожною, наче у серце стріляєш!

Зіграй мені пісню… /де я його… він мене…/ ще раз…

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 03.07.2015 11:29  Тадм => © 

витончено, Оленочко!

 03.07.2015 00:46  Панін Олександр Мико... => © 

   На денці вини залишилось днесь трохи, Маестро, тобі я корюся, себе не ламаю, ти робиш зі мною що хочеш, тебе я благаю, хоч пошепки, мовчки, але закипаю, не можна мене безкінечно ігнорувати, вже котяться хвилі води божевілля, мов чорні фортеці, тремтячі, рухливі, могутні, нещадні...

   Тепер я вступаю, немов із якогось із пекла, диявольська  музика сили мої примножає, а я не хотіла, а я не бажала, щоб сили пекельні струміли крізь мене, ламали  геть ноти , з яких мій Маестро складав, наче янгол пісні дивовижні, геть сила нечиста, гукала я мовчки у пекло, не хочу чаклункою бути ні мить, ні хвилину, не чують прокляті і знищують мого Маестро, бо він розгубив свої звуки, без музики жити не може..

   Прокинулась, крикнула хрипло - о щастя, лише сновидіння жахливе, не можна ні трішечки злитись, ніколи, ніколи. 

   Пробачте, Маестро, я вас і люблю і кохаю...

 02.07.2015 19:52  оксамит => © 

Оленочко, відчуваю, розумію, підтримую... Серденько ніжне...

 02.07.2015 10:04  Тетяна Белімова => © 

Музика пробуджує у нас чуття і спогади, які вже, здавалося, давно поховані глибоко насподі. Ось така сила мистецтва)) Воскрешає, надихає, підносить! А якщо ще й скрипаль-віртуоз... Можна й пропасти за таким)))
Гарна поезія! Забираю в улюблене!

 02.07.2015 09:55  Світлана Рачинська => © 

Чудовіссімо!!!!!!!! Як приємно на душу лягли останні рядочки... Справжня мелодика почуттів. До самих струн, сонечко...