12.07.2015 15:32
для всіх
381
    
  - | -  
 © Вікторія Легль

Девід Гарретт

Девід Гарретт

з рубрики / циклу «Девіду Гарретту»

Про нього та йому

Повне ім’я та прізвище: Девід Крістіан Бонгартц (David Christian Bongartz-Garrett).


Псевдонім: Девід Ґарретт (взяв дівоче прізвище матері, бо воно краще підходить для міжнародної кар’єри).


Як його називають: Девід Бекхем і рок-зірка класичної музики, Паганіні наших днів, Коперфілд і Казанова скрипки.


Дата народження: 4 вересня 1980р.


Місце народження: Аахен, Північний Рейн-Вестфалія, Німеччина.


Місце проживання: Берлін, Нью-Йорк, під час концертних турів – літак ☺


Національність: німець, напівамериканець.


Релігія: католик.


Батьки: батько – Георг Пітер Бонгартц, юрист, адвокат, голова аукціонного дому скрипкових інструментів; мама – Дове Ґарретт, прима-балерина.


Брати та сестри: брат – Олександр (Алекс) Бонгартц, юрист; сестра – Олена Бонгартц, співачка.


Амплуа: скрипаль-віртуоз, кавер-музикант, композитор.


Напрями в музиці: класика, рок, кросовер.


Інструменти: в 11 років отримав у подарунок від німецького президента свою першу скрипку Страдіварі «San Lorenzo» (1718 рік). Зараз грає на скрипці майстра Війома та на інструменті Страдіварі «Busch» (1716рік). У 2008 році послизнувся й упав на спину, випадково розбилася скрипка, ремонт якої коштував дуже дорого.


Роки діяльності: з 1990 – дотепер.


Альбоми й нагороди: 15 студійних альбомів, останній - «TIMELESS - Brahms & Bruch Violin Concertos». Володар золотих и платинових дисків, премій «ECHO» і «Bambi», усього – приблизно30 нагород.


Знайомство зі скрипкою: у чотирирічному віці вперше заграв на скрипці, яку придбали для його старшого брата.


Кінодебют: у 2013 році зіграв роль загадкового Ніколо Паганіні у фільмі Бернарда Роуза «Паганіні. Скрипаль Диявола» (англ. «The Devil’s Violinist»).


Рекорд і скульптура: у 2008 році потрапив до «Книги рекордів Гіннеса» як найшвидша людина у світі, виконав «Політ Джмеля» М. Римського-Корсакова за 65, 26с, а через кілька місяців побив свій же рекорд – 65с. А з 2011 року з’явилася його воскова фігура в Музеї мадам Тюссо в Берліні.


Зріст: 191см.


Справжній колір волосся: темно-каштановий, періодично фарбується у світлі тони.


Колір очей: карі.


Мови: англійська й німецька.


Сімейний стан: неодружений.


Освіта: навчався в Іди Хендель; у консерваторії в місті Любек у Захара Брона; у Джульярдській академії (1999 – 2004) в Іцхака Перлмана.


Додатковий заробіток: навчаючись у Джульярдській академії, працював бібліотекарем, фотомоделлю, прибиральником, офіціантом, продавцем жіночої білизни.


Стиль: зручний. Речі використовує по максимуму. Аксесуари обирає від «Thomas Sabo», з 2012 року є його незмінним обличчям. Особливі риси іміджу: срібний перстень з черепом, підвісок з акулячим зубом, довге волосся.


Спосіб життя: веде здоровий спосіб життя, займається кардіотренуваннями, не їсть шоколад, але іноді може дозволити собі цигарку й алкоголь.


До вподоби: порядок і дисциплінованість; працювати з цифрами; пішохідні прогулянки Римом, Парижем, Нью-Йорком; інвестувати в нерухомість, у музичні інструменти.


Не до вподоби: люди, які нав’язують свою волю іншим.



м. Ромни, Квітень 2015

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 12.07.2015 16:05  © ... 

 12.07.2015 16:05  © ...