20.07.2015 14:46
лише 18+
158
    
  5 | 5  
 © Оксамит

Спати

Спати
Коли любиш, то здатний стати ким завгодно. Коли любиш, абсолютно не потрібно розуміти, що відбувається, бо все відбувається усередині нас, тож людина цілком здатна обернутися вітром (невідомий автор)

Чому так довго не приходив сон? Годинник вимірював життя. Відбивав і об`єднував цінність секунд і хвилин, в таке коротке слово-час... Спати, спати, спати... Де ти ранок? Внутрішнє шепотіло, кричало, боролось і змирювалось... Ввижалась довга, довга ріка прозорі води якої робились темними. Спати, спати, спати... Спокійну гладь змінювали хвилі, які бігли наввипередки одна одній. Спати, спати, спати... Хотілось кинутись у той потік і разом з собою забрати те коротке слово-час... Спати, спати, спати...

Вздовж берега простягалась смужка квітучого латаття...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 21.07.2015 19:31  © ... => Тетяна Чорновіл 

ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!

 21.07.2015 12:42  Тетяна Чорновіл => © 

Ніжно... Затишно так!

 21.07.2015 09:23  Тетяна Белімова => © 

Творче безсоння і не лише творче. Красивим образом завершили))

 20.07.2015 20:56  Ганна Коназюк => © 

Гарно так...
Красива мініаюрка!!!)

 20.07.2015 18:56  Люлька Ніна => © 

Пані Оксамит, дуже рада Вашому листу. Мені приємна Ваша увага до мене. З щирістю і теплотою бажаю Вам всього самого найкращого. У Вас поєднались поетична душа, добродушна людина, прекрасна жінка, хороша газдиня (хазяйка) - все це притаммано нашій українській жінці. Також хочеться зустрітись для живого спілкування. У мене нічого особливого. Працюю, бо в селі завжди є багато роботи, а я вдовиця, тому мені вистачає і за себе " і за того парня".Привіт.

 20.07.2015 15:43  Світлана Рачинська => © 

Як про мене... Не спиться останнім часом) Мабуть таки не потрібно розуміти чому. Всеодно все усередині! Всі розгадки там. І сон не розвіє, коли справжнє....