30.07.2015 13:39
лише 18+
169
    
  5 | 5  
 © Оксамит

Delete

Delete

з рубрики / циклу «Ліловий світ»

Ми думаємо, що знаємо людей, забуваючи, що це лише віртуальний світ.

Їм подобалося в унісон грати у віртуальному світі. Хтось виставляв якийсь цікавий пост і можна було розвивати свою фантазію і сарказм. Це так весело і приносило задоволення, піднімався настрій, з`являвся азарт і кураж. Одним словом в кожному віці можна дозволити собі трішки побути дитиною, як кажуть - посміятися з пальця, на зовсім недовгий час відволіктись від страшного сьогодення...

Так вони й познайомились.., дві жінки з різних місць, з різних країн, з різними смаками і вподобаннями. Нічого особистого, окрім красивих побажань в яскравих картинках, окрім коментарів до світлин, окрім отого гумору з глибоким підтекстом...

Так було й того вечора, впоравшись з роботою дозволила собі хвильку побайдикувати. - Он і повідомлення вісить, від віртуальної подружки, напевне якесь веселе побажання, чи смішний анекдот - всміхаючись відкрила...

- Доброго дня, це ви здаєте кімнату всередині себе? Я б хотів винайняти у вас це житло.

- Так проходьте. Познайомтесь з вашими новими сусідами. В кімнаті справа від вас живе маленький клубочок Щастя, який забився у кут. Далі по коридору йдіть обережніше, там вся підлога встелена розбитим шклянням Надії...

- А чому ваша ванна наповнена льодом?

- Там лежить Душа. Льод затримає процес її розпаду. А оце кімната яку я здаю, вона спорожніла зовсім недавно.

- А хто в ній жив?

- Мрія...

Сльози котилися градом. Як же так? Що окрім отого спільного в гуморі, в сарказмі, в веселощах, їх поєднує дещо більше? І ні одна з них не відкриваючись ховають свій біль, за пустим байдикуванням? - Заспокойся - сама до себе. Треба, щоб одна з них була сильніша...

- Я ніколи, нікому не здаю, свою житлову площу, і тобі не дозволю. Чуєш!!! Не смій!!! - але повідомлення не відправлялось...

В папці друзів білою плямою зяяла видалена сторінка...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 31.07.2015 08:47  © ... => Тетяна Белімова 

Дякую Вам) Душею Дякую)!!!

 31.07.2015 08:34  Тетяна Белімова => © 

Пані Алло! У Вашій недомовленості так багато всього сказано.
Вражена. У мініатюрі розповіли цілу історію стосунків.
Все може обірватися в одну мить. Так буває. Лихе слово, або випадкове. Ранить дуже глибоко і руйнує світ двох.

 31.07.2015 08:19  © ... => Ганна Коназюк 

Вітаю Анічка, дякую, дякую, дякую))))))))))) Гарного дня)))))

 31.07.2015 00:10  Ганна Коназюк => © 

Цікавий твір. Коротка форма та насичений зміст.
Гарно!!!

 30.07.2015 18:10  MALENA(Манкевич Елен... => © 

Спасибо родная. Это трогательно и так по нашему..по- женски..Излить свою душу родной и дорогой душе.. Ты стала для меня такой. Несмотря на то ,что в реальной жизни мы не виделись.Но для того,чтобы почувствовать духовную близость не обязательно видеть..Надо просто чувствовать !! Я тебя чувствую..как саму себя!! Пусть твой талант растёт и раскрывается во всей своей красе. Не останавливайся никогда!!

 30.07.2015 15:01  © ... 

Згодна з Вами можливо ще відновиться... Знаєте як в серцях буває... Спішити треба повільно, видалити завжди встигнеш, зберегти набагато складніше, але то вже особисте діло кожного... Дякую Вам!

 30.07.2015 14:14  Немезида => © 

А може, не треба спішити усе ВИДАЛЯТИ?