22.08.2015 00:30
лише 18+
264
    
  2 | 11  
 © Серго Сокольник

Осіннє кохання

Осіннє кохання

Вже осінь... Коротшають дні...

Он, листячко плине водою...

Давай проведем вихідні

Удвох на природі з тобою?


Разом на човні попливем

На острів вночі, до світання.

Хай нам усміхнеться з давЕн

Слов"янська Богиня кохання.


Вдихнемо трав запах гіркий, 

У руки ловитимем зорі...

У води пірнемо ріки

Ведично- таємно- прозорі...


ВвійдЕмо у воду удвох, 

Мов новонароджені голі, 

І паростком чортополох

Нам ноги торкне мимоволі...


Зірки, що відкрив Галілей, 

Впадуть, мов Дари, у долоні...

І сплячі голівки лілей

Твоє лоскотатимуть лоно...


Поринемо без вороття

У всесвіт чуттєвості таїн, 

І в шалі тантричнім злиття

Єднання зі світом пізнаєм...


Опівночі місячний диск

Тіла наші сріблом покриє...

-Ідем до нічної води!

Себе чистотою омиєм!...


Як серце співає пісні

У час зорепаду пророчий!..

...і дивляться квіти нічні

В від шалу розширені очі...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.08.2015 10:07  Суворий => © 

Цей кілометр тексту каже, що вгамуватись ви таки не можете. Чесно кажучи я Вас розумію. Неприємно коли Ваші твори відверто незаслужено принижують тільки за особисту щодо Вас неприязнь. Але... якщо відмотати плівочку трошки назад, картина виявиться дуже сумною.

Ви з першого дня намагалися бути занадто самодостатнім і нікого крім себе не чули. Навіть до мене Ви почали дослухатись лише, коли зрозуміли, що я маю доступ до кнопочки, яка блокує публікування автору. А я давав кілька цінних порад і стільки ж невеликих прохань щодо поведінки в новому товаристві. Митець має знати, що якщо ти не чуєш інших, то прийде час, коли не слухатимуть тебе, яким би щирим ти не був.

Про критику Ви даремно розводите теревені. Критика закінчується там, де зникає повага між співбесідниками. Тоді починається банальний срач. І цей срач треба дружно винести за межі проекту або Вам доведеться піти і забрати його з собою.

 26.08.2015 08:17  Каранда Галина => © 

пане Сергію, я вже на цих граблях була, тому спробую пояснити, як сама зрозуміла... Допустимо, що я не люблю гарбузової каші... Ну недобра вона мені, і все. Маю право її не їсти? - маю. Почнуть запихати - маю повне  право відпльовуватися. Але якщо мене НЕ ЗАПИХАЮТЬ? Чи маю я право ходити з транспарантом "гарбузова каша - херня!!"?? мені може бути дивно, як її взагалі можна їсти, я можу не розуміти людей, що її їдять... але зрештою я маю зрозуміти, що дійсно існують люди які люблять гарбузову кашу. Я не маю права лізти до них із своїм улюбленим шматком м"яса, а тим більше точно не маю права увесь час псувати їм апетит вигуками: "та не їжте ви ту херню!". Бо то - не херня, то корисна  гарбузова каша, яку я чомусь не люблю. Мабуть, мені теж не сподобається, як хтось почне читати мені нотації про шкоду м"яса і тицятиме носом в картинки, де вбивають бідних корівок і свиней на ковбасу... якось так...
Ви були б дійсно праві, аби вас продовжували запихати гарбузовою кашею, знаючи, що ви її не любите. Але ВАС НЕ ЗАПИХАЮТЬ. Не їжте. а іншим дайте право вибору.
щодо мого сприйняття, то я зараз бачу, як ви переконуєте людей замість гарбузової кажі їсти гарбузове варення... Є багато людей, які люблять його.
До речі, їх більше саме серед тих, хто любить і кашу. Навіщо ви їх відштовхуєте???? кожен товар має свого покупця, як би банально це не звучало. Може, Ваші "полохливі горлиці" просто вже це зрозуміли???
З великою повагою і побажанням душевної гармонії.

 25.08.2015 11:57  © ... => Богдан Чернігівський 

Як це- нема??? Йо-майо...

 25.08.2015 10:32  Суворий => © 

Присвячується всім, хто не може вгамуватися і труситься вже який день в праведному гніві... І в першу чергу автору звичайно.

Video YouTube

 25.08.2015 10:11  Богдан Чернігівський => Каранда Галина 

Та ні, я навпаки, дуже вдячний п.Наталі за об"єктивність. Вона таки визнала, що читає і "на капоті", і все інше. Ось тут за правду - велика дяка.

 25.08.2015 00:54  © ... => Немезида 

О господи! От до чого тут МІЙ ВІРШ??? Може- відкрити тут якусь загальну "курилку" на сайті, чи що? І туди всі думки, про всіх... Кожен зможе виказати, що хоче, не на полях чийогось вірша? А по іншому тут не можна...

 24.08.2015 00:23  Тетяна Чорновіл => © 

Романтична чуттєва осінь! ))

 23.08.2015 09:01  Тадм => © 

А Ви романтик... :)

 23.08.2015 06:42  Деркач Олександр => © 

а Галілей це слов`янський бог еротики?)

 22.08.2015 17:23  Микола Васильович СН... => © 

Архіфайно! Я поставив крапочку до "Чудово".
Згадка про Богиню, ведичні води, про лілеї та лоно, єднання зі світом та емоції нічних квітів -- то особливо художньо виразно й переконливо.
Успіхів! З повагою!