29.08.2015 08:47
лише 18+
425
    
  11 | 11  
 © Оксамит

Пародія на все на все на все

Пародія на все на все на все
Я не умею выражать сильных чувств, хотя умею сильно выражаться. Ф Раневская

Заховалась в оксамитовім дурмані, 

Похилилася, як Іва на капот, 

Так хотілось і на шаре і у ваннЄ, 

Та боюсь в водЄ чортополох, 

Ще хотілось почитати на майданЄ, 

Щоб хвалІлІ всі поезію мою, 

Та напевне не получиться у мене, 

Я люблю, люблю, люблю, люблю))))))

Не пишу на різні теми, бо невмію, 

Не хапаюсь від кохання до війни, 

В дивоцвітній хаті чути ехо, 

Що відлунює складами "ти" "ти" "ти"

Запалю я свічку погадаю, 

Так хотілося отримати оргазм, 

І не хочеться пародії писати,  

На гнилий урологІческІй маразм!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 31.08.2015 08:21  © ... => Тетяна Белімова 

))))))))) Дякую Пані Тетяно! Дякую за добрі слова! Не шкодуйте, комусь треба було сказати. Я живу в реальному житті з усіма його проявами, але мені завжди здавалось, що люди творчості більше за інших обдаровані щирим і добрим. і зачепило мене не творчість тої чи їншої людини, я писала у кожного свій папір і своя рука, а саме оте похабне поводження, і пародія на Мальвин вірш, набагато б краще звучала, якби її назвали ПЕРЕСПІВОМ

 31.08.2015 08:06  Тетяна Белімова => © 

Пані Аллочко! Ваші есе і вірші завжди були сповнені внутрішньої краси й мудрості. Знаю Вас як чудову людину і прекрасну жінку. Мені невимовно шкода, що Вам довелося опуститися до рівня опонентів... Не Ви розпочали це дике дражніння, проте, сподіваюся, Ви його завершите.
Сумно, що квітуче поле Проби перетворилося на місце перманентних батлів. Хочеться, аби Ваша публікація стала крапкою у всій цій історії пародіювання.

 30.08.2015 08:36  © ... => Каранда Галина 

Пані Галино, я не буду вступати з Вами в полеміку, бо ще раз наголошую ви чудово розумієте в чому справа. А щодо поганючої еротики тут, може погано читала, але щось не пам"ятаю... так само, як не чула не від одного чоловіка з літпорталу - цьом, приємно кусаюсь, ніштяк, распальцовка і д.т І іще  я не три в одному, я є сама в собі і по собі, я не з тих що клянуться на крові, як завІщав велІкІй, я з тих, хто б"ється в кров, коли є що відстоювати. І дивно якось, чому ж Ви не спитали,а що саме мене спонукало написати гадості і саме отому бідному ображеному, єдиному) Дякую Вам за відповідь, біжу ще басейн, спортзал, це стимулює повірте. Гарного дня)))

 29.08.2015 21:58  © ... => Каранда Галина 

Впевненна була, що Ви прокоментуєте. Облиште пані Галино, Вам як нікому відомо, що відбувається на порталі. Я невмію підкушувати, намікати, ахакать і хмикать. Ви поставили мені знак питання, навіщо писати, я спитаю у Вас, чому ж Ви знаючи кому присвяти, кому пародії, кому куделі-морелі, мистецтвознавці.., не спитали в того хто їх писав. Чому зараз тут говорять про вибачення, міняють фотокартки на білих і пухнастих... Коли я вперше зайшла на сторінку порталу, чи не Ви мені протягували руку розуміння? Люди спілкувалися душею. Тут панував спокій лад, щирість, коректність. Хіба хтось був проти виправлень і зауважень??? Як це низько, і навіть зараз читаю в приваті, приберіть пародії, не чіпайте Сокольника... Мені самій до глибини огидно, я сказала раз, другий, не вийшло хай буде третій... Подіяло? Звичайно. І всі знають хто потерпів поразку. І я не вважаю цей конфлікт примітивним, я вже казала - примітивне для мене, це коли б я одягла червоні туфлі до зоопарку. Дякую пані Галино за коментар, колись Ви сказали - кричать тоді коли болить, або коли треба заткнути рота. Затикати рот занадто, коли болить, тоді дієвіше.

 29.08.2015 15:24  Каранда Галина => © 

дивні люди... нащо писати, коли не хочеться???

 29.08.2015 10:12  Ганна Коназюк => © 

{#}Веселий віршик! І картинка!)