06.09.2015 17:04
для всіх
926
    
  6 | 7  
 © Анна Ольтенберг

Мені подобається дощ...

Роздуми

А голос осені ламкий!
А тиша світанкова!
- Він просто був один такий,
не схожий ні на кого.
Оксана Пахльовська

Мені так подобається дощ! Серед дощу можна сховатися... Не те, щоб я боялась людей, ні! Я люблю людей. А от любити на людях - не можу. Не можу, і все.

А він живе серед натовпу... Я люблю його тільки у снах, і цілую тільки у снах. А взагалі, я не хочу, щоб він мене цілував, не хочу ніякого вогню між нами! Вогонь гасне після першого дощу. Я хочу тихого щастя.

Дощ шумить, дощ створює вакуум. Отож я мрію в цьому вакуумі бути тільки з ним. Це неймовірно, коли немає сторонніх людей, зайвих слів, є тільки його до болю рідні руки, до болю проникливі очі...

Дощ змушує мислити. Але я давно вже заплуталась. Я жодного разу не зізналась собі, що кохаю його. І щомиті зізнаюсь, що не можу без нього жити. Я переконую себе, що мені подобається його душа. А по правді, рисами його обличчя я теж захоплююсь. Я щиро вірю, що він любить тільки мене. І все ж помічаю, як він цілує іншу.

...Дощ робить світ навколо сірим, і тоді я в усіх барвах бачу саму себе. Дощ проганяє з вулиці людей і дає мені простір. І час для роздумів... А найголовніше - після дощу так гарно сяє сонце!..

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.03.2016 07:43  Ольга Шнуренко => © 

"Мені так подобається дощ! Серед дощу можна сховатися... Не те, щоб я боялась людей, ні! Я люблю людей. А от любити на людях - не можу."
- Я ТАКОЖ...

 08.09.2015 11:53  Тетяна Чорновіл => © 

Чудова мініатюра!
Нехай чарівний осінній сон змиє смуток і сумніви!

 07.09.2015 08:03  Тетяна Белімова => © 

Красиво! Мрійливо! Закохано!

 06.09.2015 20:06  Панін Олександр Мико... => © 

Гарна мініатюра, вишукана

 06.09.2015 19:29  Ольга Шнуренко => © 

Записуйте і мене до фанатів дощу! Цікаві роздуми!

Читала й перечитувала. Я готую себе до написання дощового твору, не про те, що він нам дає, а яким він є у різних своїх проявах... Як він рухається, як звучить і навіть як з нами розмовляє і чим лякає...

 06.09.2015 18:31  Світлана Рачинська => © 

Анно! Безумовно гарний твір. Чудові відчуття по-прочитанню...