25.09.2015 12:48
лише 18+
227
    
  4 | 5  
 © Оксамит

Без назви

Без назви

з рубрики / циклу «Палітра мрій»

Що робить жінку жінкою? Ви можете танцювати як Майя Плисецкая. Малювати як Фрида Кало. Співати як Соломія Крушельницька. Це звісно зробить вас жіночною, проте це все буде неповноцінне без ВДЯЧНСТІ У ВАШОМІ СЕРЦІ. Вдячність. Це та риса жінки за яку чоловік переверне світ. На фоні вдячності, краса і все решта просто тьмяніє.(невідомий автор)

Вона вже не рятувала... Вона стала, тим чим є. Не з`єднувала поділене дорогою небо, не давала відчути політ, не летіла зустрічати схід сонця, де відкривалась панорама душевного піднесення.., не була в парі з вітром, який рвався назустріч і обдавав адреналіновим холодком... Вона стала тим, чим є...

Треба просто вміти любити і поважати одне одного. Кожна людина міняється. Часто ми вішаєм якісь ярлики, і якщо щось змінюється, ми або у захваті, або ж все, стає нецікавим... Це неправильно. Треба вміти бачити нове і знаходить в тих змінах особливе...

- Чому ж ти вже не рятуєш? Ти заміняла тисячу психологів. В тобі була шаленість, пристрасть, ніжність, віра і чекання... Ти загубилась в розмаїті свого оточення, де немає часу для мене... Ти стала тим чим є-просто швидкість.

Поділене дорогою небо, відсвічувало тьмяним спалахом сонця.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.09.2015 16:32  Люлька Ніна => © 

Ваші відгуки, пані Алло, як свіжий струмочок до мене. Дякую. Осінню роботу ще не закінчила. Самі знаєте, що всю роботу не переробиш, але й без неї немає смислу в житті. Я завжди, рада Вашим вісточкам, і Вашому піклуванню про мене. Щиро вдячна.

 26.09.2015 11:07  © ... => Тетяна Белімова 

Вітаю Танічка) Дякую за відгук)))))

 26.09.2015 11:06  © ... => Панін Олександр Миколайович 

Так не хочеться, щоб слова Ваші були пророчими.., але не погодитися з ними не можу... дякую за увагу до мене. за розуміння Ваше!

 26.09.2015 09:09  Тетяна Белімова => © 

Поділене дорогою небо... Існує така межа переділу в житті кожного. Заступив за неї, нібито незриму, і все змінилося, і вже нічого не повернеш.
Мудро, як завжди у Вас, пані Алло))

 25.09.2015 14:27  Панін Олександр Миколайович... => © 

Тому що він зробив із "швидкості" наркотик (адреналіновий), який потребує: Ще, ще і ще!
І швидкості, яка збурила би блаженний викид
вже не досягнути...
Головний ворог - Перенасиченість.
Мета - не споживати понад міру, будь що.
Мета, якої не вдається досягнути,
у далекій перспективі - ніколи...
Мініатюра і художньо і філософськи - Чудова.

 25.09.2015 14:05  © ... => Лариса Пугачук 

І я Вам дякую! Приємно

 25.09.2015 13:53  © ... => Світлана Рачинська 

)))))) Вітаю і дякую!!!

 25.09.2015 13:40  Світлана Рачинська => © 

Чарівно.... Скучила за Вашим жіночним світлом....

 25.09.2015 13:19  © ... => Олена Вишневська 

Оленко вітаю Вас))))))))))))))))) І дякую)))))))

 25.09.2015 13:09  © ... => Люлька Ніна 

)))))))))))) Пані Ніно Вітаю)))))))))))))) Дякую за відгук! як Ви? Як загалом, що нового, чи вправились з осінньою роботою, але тої роботи не переробиш, знаю як воно... Обіймаю вас!

 25.09.2015 13:08  Олена Вишневська => © 

Пані Алло, не маю ні тіні сумніву, що у Вашому сердечку живе Вселенська вдячність)

 25.09.2015 13:03  Люлька Ніна => © 

Такі прекрасні життеві роздуми про життя, про жінку, про почуття -може відчути і написати людина великого серця і щирої душі. Дякую Вам.